The Cure sărbătoreşte 40 de ani de activitate în 2018 iar solistul şi compozitorul Robert Smith a anunţat pe Twitter că formaţia va fi cap de afiş la 20 de festivaluri în 2019, potrivit consequenceofsound.net.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vom fi cap de afiş la aproape 20 de festivaluri vara viitoare - în special în Europa", a anunţat Smith. Mai multe detalii vor fi transmise pe site-ul oficial www.thecure.com "când le vom şti", a adăugat muzicianul. 

Smith şi-a rezervat timp şi pentru a intra în studio. "Deodată m-am îndrăgostit de ideea de a scrie noi cântece", a declarat el pentru BBC6 Music, într-un interviu acordat în aprilie. 

Cea mai recentă înregistrare a The Cure a fost un cover The Beatles al piesei "Hello Goodbye", care a fost lansat pe un album tribut Paul McCartney în 2014. 

Înainte de asta, producţia lor cea mai recentă a fost albumul "4:13 Dream" de anul acesta. 

The Cure a fost înfiinţată în 1976, în Crawley, West Sussex. Trupa a debutat în 1979 cu albumul „The Imaginary Boys”, încadrat curentelor post-punk şi new wave. Solistul şi compozitorul Robert Smith a fost membru constant al grupului care a făcut câteva schimbări de stil de-a lungul anilor. The Cure a lansat 13 albume de studio, care au fost vândute în peste 27 de milioane de copii. Cel mai recent, „4:13 Dream”, a apărut în octombrie 2008. Între piesele cele mai cunoscute ale trupei se numără „Let's Go to Bed" (1982), „Just Like Heaven" (1987), „Lovesong" (1989) şi „Friday I'm in Love" (1992). Formaţia a obţinut două Brit Awards, două nominalizări la premiile Grammy şi un trofeu Ivor Novello.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.