Vlad Ivanov, protagonistul filmului „Un pas în urma serafimilor”, regizat de Daniel Sandu, a fost desemnat câştigător al categoriei „cel mai bun actor într-un rol principal” a premiilor Gopo, care sunt decernate marţi, la Teatrul Naţional din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trofeul i-a fost înmânat de Simona Bondoc şi Dorel Vişan.

La această categorie a premiilor Gopo au fost nominalizaţi: Mircea Postelnicu, pentru rolul Toma din filmul „Ana, mon amour”, Andi Vasluianu, pentru rolul Alex din filmul „Breaking News”, Tudor Aaron Istodor, pentru rolul Radu din filmul „Fixeur”, Alexandru Potocean, pentru rolul Costi din filmul „Mariţa”, Şerban Pavlu, pentru rolul Doru din filmul „Meda sau partea nu prea fericită a lucrurilor”, şi Vlad Ivanov, pentru rolul preotului Ivan din filmul „Un pas în urma serafimilor”.

În 2017, câştigătorul categoriei a fost Gheorghe Visu, pentru rolul din „Câini”, de Bogdan Mirică.

Cea de-a 12-a ediţie a galei premiilor Gopo este prezentată de actorul Alexandru Bogdan şi este transmisă în direct pe TVR 2 şi online, pe premiilegopo.ro şi cinepub.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.