Diana Cavaliotti a fost desemnată, marţi seară, la gala premiilor Gopo, cea mai bună actriţă într-un rol principal pentru interpretarea din „Ana, mon amour”, regizat de Călin Peter Netzer.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trofeul a fost anunţat de Simona Bondoc şi Dorel Vişan. Iulia Lumânare a primit trofeul pentru Cavaliotti.

La această categorie au fost nominalizate: Diana Cavaliotti, pentru rolul Ana din filmul „Ana, mon amour”, care a avut premiera la Berlinala 2017, Voica Oltean, pentru rolul Simona din filmul „Breaking News”, actriţă premiată la Festivalul de la Karlovy Vary 2017, Ela Ionescu, pentru rolul Eva din filmul „Dimineaţa care nu se va sfârşi”, Cristina Flutur, pentru rolul Ioana din filmul „Hawaii”, şi Ofelia Popii, pentru rolul Vera din filmul „Portrete în pădure”.

Anul trecut, actriţa Dana Dogaru s-a impus la această categorie, pentru rolul din „Sieranevada”, de Cristi Puiu.

Cea de-a 12-a ediţie a galei premiilor Gopo este prezentată de actorul Alexandru Bogdan şi este transmisă în direct pe TVR 2 şi online, pe premiilegopo.ro şi cinepub.ro.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.