Pentru prima dată în istorie, gala Gopo, la care sunt premiate realizările cinematografice din 2019, a început la Verde Stop Arena, în aer liber, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranţă pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ceremonia este transmisă în direct pe protvplus.ro şi pe site-ul premiilegopo.ro. Sosirea vedetelor pe covorul roşu este prezentată de Amalia Enache. 

Foto: Inquam Photos - Octav Ganea
Foto: Inquam Photos - Octav Ganea

La această gală, Premiile Speciale sunt acordate scriitorului Radu Cosaşu şi monteuzei Cristina Ionescu, la ora 21.47, Premiul pentru Întreaga Carieră, acordat actorului Virgil Andriescu este programat la ora  22.22, trofeul pentru "Cea mai bună regie", la ora 22.57, iar pentru "Cel mai bun film" la ora 23.03. 

Actorul Alex Bogdan este şi de această dată amfitrionul ceremoniei de decernare a premiilor, care va începe la ora 20.30 şi pentru care a pregătit o serie de parodii la realizarea cărora au contribuit 18 actori, printre care doi invitaţi speciali - Magda Catone şi Dan Chişu.

Foto: Inquam Photos - Octav Ganea
Foto: Inquam Photos - Octav Ganea

Momentul muzical care deschide gala premiilor Gopo este susţinut de Tomma Alistar, iar unul din momentele speciale va fi punctat de Doru Trăscău şi Andrei Zamfir (The Mono Jacks).

Foto: Inquam Photos - Octav Ganea
Foto: Inquam Photos - Octav Ganea

Printre cei care vor urca pe scenă pentru a acorda premiile celor 20 de categorii se află actorii Dorina Lazăr, Olimpia Melinte, Diana Cavallioti, Aida Economu, Cosmina Stratan, Mihai Călin, Marius Manole, Dan Bordeianu şi George Piştereanu.

Foto: Inquam Photos - Octav Ganea
Foto: Inquam Photos - Octav Ganea

Filmele care au primit cele mai multe nominalizări la Premiile Gopo 2020 sunt: „La Gomera” (13), „Heidi” (10), „Monştri” (9), „Touch Me Not” (9), „Parking” (8) şi „Mo” (6).

Înregistrarea galei va fi difuzată pe PRO Cinema, pe 1 iulie, de la ora 22.30.

Gala Premiilor Gopo 2020 este organizată de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc împreună cu Asociația Film și Cultură Urbană.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.