Gala de anul acesta la care vor fi decernate premiile Goya va avea loc sub forma unui program de televiziune, la care nu vor participa nominalizaţii, a anunţat marţi Academia spaniolă de film.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Va fi „un spectacol televizat”, a spus Mariano Barroso, directorul Academiei. 

Pe 6 martie, preşedinta Academia de Televisión, María Casado, şi actorul şi regizorul Antonio Banderas vor prezenta ceremonia de la Teatrul Soho din Málaga.

„Premiile Goya reprezintă o petrecere pentru noi, cei care facem film, şi un spectacol de televiziune. Primul lucru nu îl putem avea, dar îl putem avea pe al doilea”, a spus Barroso în cadrul unei conferinţe de presă.

Antonio Banderas a declarat că spectacolul, „care va avea loc cu toate măsurile de siguranţă”, va beneficia de aportul unei orchestre - orchestra teatrului Soho - şi de reprezentaţii în direct susţinute de Aitana şi Vanesa Martín.

Lungmetrajele „Adú”, de Salvador Calvo, „Akelarre”, de Pablo Agüero, şi „Las niñas”, de Pilar Palomero, au primit cele mai multe nominalizări pentru cea de-a 35-a ediţie a galei premiilor Goya.

Trofeul Goya de onoare va reveni anul acesta actriţei Ángela Molina, care a lucrat de-a lungul carierei cu regizori ca Pedro Almodóvar, Ridley Scott şi Julio Medem, şi care a fost descrisă drept „unul dintre miracolele care au loc, din când în când, în filmul spaniol”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.