Gabrielle Carteris a fost realeasă preşedinte al SAG-AFTRA, surclansând-l pe Matthew Modine şi pe alţi trei competitori, anunţă Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Carteris, preşedinte al Sindicatului din 2016, a câştigat cu 13.537 de voturi sau 44% din buletinele de vot, la 10.682 pentru Modine şi 5.048 pentru Jane Austin, 1.096 pentru Queen Alljahye Searles şi 367 pentru Abraham Justice.

Actriţa Gabrielle Carteris, una dintre vedetele din serialul de televiziune ”Beverly Hills 90210”, a fost realeasă preşedintele SAG-AFTRA, cel mai puternic sindicat de la Hollywood, creat prin fuziunea dintre Sindicatul actorilor americani (SAG) şi Federaţia americană a artiştilor din radio şi televiziune (AFTRA).

Gabrielle Carteris, născută pe 2 ianuarie 1961, este o actriţă americană care s-a remarcat în serialul "Another World" şi a devenit cunoscută pe plan internaţional cu rolul Andrea Zuckerman din serialul de televiziune ”Beverly Hills 90210”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.