Friptură de cangur la grătar s-a regăsit în meniul prinţului Harry şi al soţiei sale Meghan, joi, la Melbourne, al doilea cel mai mare oraş din Australia, unde cuplul a fost primit cu bucurie de mii de admiratori, scrie AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu buchete de flori şi fluturând drapele, australienii au venit în număr mare pentru a saluta cuplul regal britanic în cea de-a treia zi a vizitei pe continentul australian. 

Prinţul Harry şi fosta actriţă din serialul american "Suits" nu petrec decât câteva ore la Melbourne şi programul lor aglomerat, din care fac parte o masă cu specialităţi indigene şi o vizită la plajă, a fost calibrat aproape la minut. 

"Îmi place tot ceea ce ei reprezintă. Sunt atâtea de admirat la ei, în calitate de oameni", s-a extaziat un tânăr admirator la microfonul postului public ABC. 

O adolescentă a izbucnit în lacrimi de bucurie când l-a îmbrăţişat pe ducele de Sussex, afişând o banderolă pe care erau scrise cuvintele: "Sunt aici de peste patru ore de dimineaţă, vă iubesc de opt ani". 

"Îmi vei crea probleme", a glumit prinţul Harry. 

În ceea ce o priveşte pe ducesa de Sussex, ea a fost copleşită cu flori şi cadouri pentru copilul pe care îl aşteaptă în primăvara lui 2019. Fosta actriţă a primit un colier din paste făinoase, oferit de un băiat în vârstă de 5 ani. "L-am făcut din paste, le-am înmuiat în vopsea aurie şi le-am înşirat", a explicat el pe site-ul news.com.au.

Ducesa a purtat un trenci de culoare bej, creat de designerul australian Martin Grant, o rochie bleu, creată de Dion Lee şi o geantă Gucci. 

După baia de mulţime, cuplul a petrecut câteva momente la sediul guvernatoarei Statului Victoria, reprezentanta coroanei britanice, Linda Dessau, înainte de a merge la un restaurant cunoscut pentru specialităţile culinare realizate de bucătari indigeni. În meniu au fost friptură de cangur şi de mistreţ, potrivit canalului Channel Nine. 

Ducii de Sussex se vor întoarce la sfârşitul săptămânii la Sydney, unde prinţul va escalada Sydney Harbour Brigde şi va înălţa drapelul pentru a inaugura Invictus Games, competiţia deschisă răniţilor şi invalizilor de război. 

Turneul de 16 zile din regiunea Pacificului cuprinde şi o vizită pe Fraser Island, cea mai mare insulă de nisip din lume, în Queensland. Apoi, ei vor merge în Fiji, Tonga şi Noua Zeelandă. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.