Formaţia australiană The Cat Empire va susţine un concert la Arenele Romane din Bucureşti, pe 23 octombrie, pentru a-şi prezenta cel mai nou album, "Rising With The Sun", care a fost lansat vineri, informează organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Solistul Felix Reibl descrie cel de-al şaptelea album al grupului ca fiind ”o lume explozivă, plină de artificii şi arome exotice, alături de un ritm foarte profund”.

Primele single-uri de pe acest material discografic sunt "Qué Será Ahora", "Wolves" şi "Bulls".

Formaţia a fost înfiinţată în 1999, la Melbourne, şi a debutat în 2003, cu albumul omonim. Grupul s-a făcut remarcat cu piese ca ”The Lost Song”, ”Two Shoes” şi ”So Many Nights”.

După show-ul din 2014, de la Arenele Romane, care a fost sold out, cel anunţat pentru acestă toamnă se va desfăşura într-un cort încălzit.

Biletele vor fi puse în vânzare miercuri, la două categorii de preţuri, în reţeaua iabilet.ro. Până pe 1 iunie, acestea costă 80 şi 120 de lei, iar după această dată, preţul lor va fi de 90 şi 150 de lei.

Capacitatea cortului este de 1.600 de persoane, iar numărul tichetelor puse în vânzare pentru zona Golden Circle este de 300.

Organizatorii, BestMusic Live Concerts, vor anunţa curând mai mulţi artişti care vor fi invitaţi ai evenimentului. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.