Formaţia Phoenix a transmis, vineri seară, un mesaj pe pagina oficială de Facebook a lui Nicu Covaci, explicând că nu s-au oferite date despre situaţia actuală a acestuia ”din raţiuni obiective şi pentru a proteja starea lui”. ”Nicu a trecut cu succes (încā) un obstacol major”, au transmis colegii de trupă ai artistului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Salutare tuturor!

Din raţiuni obiective şi pentru a proteja starea lui Nicu, nu am oferit informaţii despre situaţia actualā. Nicu a trecut cu succes (încā) un obstacol major! A suferit o intervenţie chirurgicalā delicatā, încheiatā cu bine”, au scris, vineri seară, pe pagina oficială de Facebook a lui Nicu Covaci, membrii formaţiei Phoenix.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Aceştia au transmis mulţumiri tuturor celor care le-au fost alături în aceste momente.

”Prezentām mulţumiri echipei medicale şi tuturor prietenilor ce-au fost aproape în aceste momente determinante! Lui îi urām un sincer: «Hai, înapoi pe scenā»”, au mai transmis artiştii.

Liderul formaţiei Phoenix, compozitorul şi interpretul Nicu Covaci, în vârstă de 76 de ani, a fost operat de urgenţă pe creier, vineri, la Spitalul Judeţean din Timişoara.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.