Formaţia americană goth-rock Evanescence va concerta la Arenele Romane din Bucureşti pe 29 iunie, de la ora 20.00, iar biletele la preţuri speciale au fost puse în vânzare, informează organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evanescence revine la Bucureşti, după ce în 2012 a cântat la Rock The City, în formula Amy Lee (voce), Jen Majura (chitară), Troy McLawhorn (chitară), Will Hunt (tobe) şi Tim McCord (bas).

Formaţia a lansat trei albume de studio - ”Fallen” (2003), ”The Open Door” (2006) şi ”Evanescence” (2011) -, a fost recompensată cu două premii Grammy în anul 2004 pentru piesa "Bring Me To Life", la categoriile "Best New Artist" şi "Best Hard Rock Performance".

 

Biletele - câte 700 de unităţi pentru fiecare categorie - pot fi cumpărate, în format electronic, din reţeaua Iabilet, preţurile fiind de 250, 170 şi 140 de lei (până la 1 februarie), 300, 200 şi 170 de lei (până pe 29 iunie). În ziua concertului, vor fi vândute doar bilete la preţul de 200 de lei, pentru categoria C. Organizatorii, Best Music, nu au transmis preţul pentru toate categoriile, declarând că - în mod sigur - cele două secţiuni vor fi sold out.

Au fost puse în vânzare pachete VIP Meet & Greet, care costă 850 de lei. Un pachet cuprinde: bilet în faţa scenei, întâlnire şi fotografiere cu trupa, o cutie inscripţionată, un afiş cu autograf, un badge VIP laminat. Acestea sunt vândute direct de managementul artistului prin Iabilet.ro, iar numărul lor este limitat la 40.

Concertul are loc în aer liber.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.