Florence + The Machine, Yungblud, Tom Grennan, 070 Shake, Lime Cordiale, Cassia şi Kid Francescoli sunt primele nume anunţate la ediţia a 12-a a Summer Well Festival 2023 care va avea loc între 11 şi 13 august, pe Domeniul Ştirbey, Buftea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ediţia Summer Well 2023 va oferi spectatorilor o scenă principală cu un line-up răsunător, scena de hip-hop & trap, scena de after party ce va aduce nume din industria muzicii electronice şi, nu în ultimul rând, scena dedicată artiştilor emergenţi.

În 2023, Summer Well va sărbători 12 ani de la înfiinţare. Pe lângă cele patru scene, festivalul va avea instalaţii de artă, zone de mâncare şi băutură, de relaxare şi alte activităţi.

„Ediţia din acest an a Summer Well-ului este una specială din multe puncte de vedere, principalul fiind acela că a trebuit să ne ridicăm la aşteptările create de ediţia precedentă, o ediţie sold-out cu 2 luni înainte. Cu un line-up care îi include pe Florence + The Machine şi YUNGBLUD, cred ca am reuşit cu brio acest lucru. Aştept luna august cu aceeaşi nerăbdare ca oricare dintre oamenii care ne trec pragul an de an”, declară John Varbiu, unul dintre organizatorii Summer Well.

Abonamentele pot fi achiziţionate de pe summerwell.ro, la preţul de 475 lei + taxe până la 3 februarie. Începând cu 4 februarie preţul abonamentului va fi de 575 lei + taxe.

Florence + The Machine

Originară din Sudul Londrei, Florence Welch este o artistă nominalizată la Premiile Grammy, muzician şi compozitoare a trupei Florence + The Machine. Artista a lansat patru albume: „Lungs”, în 2009, a câştigat „albumul anului” la Brit Awards, iar celelalte trei albume s-au regăsit în topurile din Marea Britanie şi Statele Unite. Florence a câştigat de asemenea premiul Ivor Novello - International Achievement Award pentru compoziţie.

YUNGBLUD

Headliner-ul zilei de duminică şi unul dintre cei mai ceruţi artişti, Dominic Harrison, s-a prezentat cu numele de YUNGBLUD în 2018, odată cu lansarea EP-ului cu acelaşi nume. EP-ul lui din 2019, „hope for the underrated youth”, a debutat în top 10 UK Official Albums Chart, iar în 2020 a avut primul lui album pe locul 1 în Marea Britanie: „weird!”, care a fost certificat Gold. Tot în 2020 a fost nominalizat la BBC Sound of 2020 şi „încoronat” de MTV Push Ones to Watch in 2020 winner. În prezent, YUNGBLUD însumează: 7,6 milioane de ascultători lunari pe Spotify, 4,5 milioane de urmăritori pe TikTok şi sute de milioane de vizualizări pe YouTub. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.