Archie Harrison Mountbatten-Windsor, fiul prinţului Harry, va fi botezat sâmbătă, la castelul Windsor, numele naşilor nu vor fi dezvăluite, iar regina Elizabeth II a Marii Britanii nu va fi prezentă la eveniment.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ceremonia va avea loc în capela privată din interiorul castelului, şi nu în Capela St. George unde prinţul Harry s-a căsătorit anul trecut cu fosta actriţă Meghan Markle.

În tradiţia familiei regale britanice, copii au cel puţin şase naşi, de regulă, rude şi prieteni apropiaţi ai părinţilor, iar aceştia sunt anunţaţi cu câteva ore înainte de botez.

În acest caz, părinţii lui Archie au decis să menţină detaliile private.

La botez vor fi prezente 25 de persoane, scrie presa britanică, însă regina Elizabeth II nu se va afla între ele, pentru că are programat un alt eveniment în ziua respectivă. Presa nu va avea acces, iar ducii de Sussex vor oferi apoi imagini de la eveniment. 

Fotograf va fi Chris Allerton, care a realizat pozele de la nunta lor şi din momentul în care Archie a fost prezentat reginei Elizabeth II.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor, al şaptelea în linia succesiunii la tronul britanic, s-a născut la 6 mai 2019, la spitalul privat din Londra. Prinţul Harry şi Meghan Markle, căsătoriţi în iunie 2018, s-au instalat anul acesta la Frogmore, proprietate situată pe terenurile castelului Windsor, la 40 de kilometri vest de capitala britanică. Renovarea reşedinţei a presupus alocarea a 2,4 milioane de lire sterline din bugetul statului, fapt care i-a nemulţumit pe britanici.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.