Fiul lui David Bowie, Dunca Jones, a criticat noul film despre viaţa tatălui său, spunând că nu va permite ca vreuna dintre piesele cântăreţului să se regăsească în producţie, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Duncan Jones a scris pe Twitter: "Dacă vrei să vezi un film biografic fără muzica lui Bowie sau încuviinţarea familiei rămâne la alegerea publicului". 

Producţia filmului numit "Stardust" este programată să înceapă în iunie iar Gabriel Range este regizor. 

Jonny Flynn îl va interpreta pe tânărul Bowie, iar Jena Amlone, soţia sa, Angie. 

Filmul documentează prima vizită în America a lui Bowie în 1971, fapt care i-a oferit inspiraţie să creeze personajul Ziggy Stardust şi albumul conceptual din 1972 "The Rise and Fall of Ziggy Stardust and Spiders From Mars".

Dar Jones, care este regizor şi producător câştigător al premiului Bafta, a afirmat că familia nu a fost consultată în legătură cu filmul, nici nu ştie ce formă va căpăta acesta. 

El a scris pe Twitter mai târziu, afirmând că dacă Neil Gaiman, autorul piesei "The Sandman and Stardust", ar fi vrut să scrie un film biografic atunci ar fi avut încuviinţarea lui. 

Jones l-a inclus şi pe regizorul Peter Ramsey în mesajul său, care este responsabil de filme precum "Rise of the Guardians" şi "Spider-Man: Into the Spider-Verse". El a adăugat: "Şi dacă Peter Ramsey şi echipa sa ar vrea să facă un film animat, aş îndemna pe toată lumea să acorde atenţie acestui lucru". 

David Bowie a murit în ianuarie 2016 de cancer la ficat, la două zile după lansarea ultimului său album, "Blackstar".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.