Primarul municipiului Buzău anunţă că finala Eurovision România 2020 va fi organizată ”99.9 la sută”, la Sala Sporturilor din oraşul Buzău, bugetul competiţiei nationale fiind estimat la 150-200 de mii de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, a anunţat pe Facebook că finala Eurovision România 2020 are mari şanse să se organizeze la Buzău.

”Vorbim de continuarea proiectelor culturale. Este foarte posibil, 99 la sută, ca finala Eurovision România, care va fi pe 1 martie, să aibă loc la Buzău. Buzăul, iată va intra şi pe harta culturală a României, dar şi pe harta culturală a Europei”, a anunţat pe Facebook primarul Buzăului, Constantin Toma.

Totodată, edilul şef buzoian a adăugat că bugetul pentru organizarea competiţiei naţionale s-ar putea ridica la 150.000-200.000 de euro. Banii ar urma să fie alocaţi din bugetul municipiului după ce acesta va fi aprobat, cel mai probabil, la finele lunii ianuarie.

Finala Eurovision Romania va avea loc pe 1 martie 2020.

Eurovision Europa îşi va desemna câştigătorul pe 16 mai, la Rotterdam, în Olanda.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.