Filmul ”Wonder Woman”, regizat de Patty Jenkins, cu Gal Gadot în rolul principal, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc, în al doilea weekend de la lansarea în cinematografe, cu încasări de 649.265 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pelicula, care are la bază personaje din benzile desenate DC, a fost vizionată de 27.979 de spectatori.

Înainte de a deveni Wonder Woman, Diana era o prinţesă din Amazon, crescută într-un paradis izolat şi antrenată pentru a deveni invincibilă în luptă. Dar când un pilot american se prăbuşeşte pe ţărmul insulei şi le povesteşte amazoanelor despre conflictul cumplit care zdruncină lumea întreagă, ea decide să plece de pe insulă, convinsă că poate anihila această ameninţare. Alături de Gal Gadot, din distribuţia peliculei mai fac parte Chris Pine, Robin Wright, Danny Huston, David Thewlis, Connie Nielsen, Elena Anaya, Ewen Bremner, Lucy Davis şi Eugene Brave Rock.

Filmul ”Piraţii din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar/ Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales”, cel de-al cincilea al francizei, s-a menţinut pe locul al doilea în clasamentul românesc, cu încasări de 608.534 de lei, potrivit Cinemagia.

După şase ani de la cel mai recent film din seria ”Piraţii din Caraibe”, în noul lungmetraj, regizat de Joachim Rønning şi Espen Sandberg, Johnny Depp revine în rolul piratului Jack Sparrow, aflat din nou în pericol, fiind urmărit de marinarii-fantomă, în frunte cu Căpitanul Salazar (Javier Bardem), care a reuşit să scape din Triunghiul Diavolului şi îşi doreşte cu îndârjire să îl găsească şi să îl omoare pe Sparrow. Din distribuţia filmului mai fac parte Kevin R. McNally ca Joshamee Gibbs, Golshifteh Farahani în rolul vrăjitoarei Shansa, David Wenham ca Scarfield, Stephen Graham în rolul lui Scrum, şi Geoffrey Rush, în rolul căpitanului Hector Barbossa.

Lungmetrajul ”Mumia/ The Mummy”, de Alex Kurtzman, cu Tom Cruise în rol principal, a debutat pe poziţia a treia în top, după ce a încasat 586.876 de lei şi a fost vizionat de 26.562 de spectatori.

Un membru al trupelor speciale ale Marinei Militare americane, Tyler Colt, are misiunea de a elimina un grup terorist ascuns într-un buncăr. El ajunge în deşertul irakian şi pătrunde într-un loc magic, unde forţe îi întorc pe militari unul împotriva celuilalt. Tyler este singurul care scapă cu viaţă. Pătrunzând tot mai adânc în străvechiul şi misteriosul mormânt ce a fost luat drept buncăr, el descoperă un sarcofag negru de fier, marcat cu simboluri egiptene precum Ankh (simbolul vieţii veşnice) şi Ochiul lui Horus, iar mintea sa va fi blestemată.

Comedia ”Baywatch”, regizată de Seth Gordon, cu Dwayne Johnson, Zac Efron, Priyanka Chopra, Kelly Rohrbach şi Alexandra Daddario în distribuţie, a coborât pe locul al patrulea în box ofiice-ul românesc, cu încasări de 455.254 de lei şi 23.298 de spectatori.

Lungmetrajul ”King Arthur: Legenda sabiei”, regizat de Guy Ritchie, a coborât pe locul al cincilea, cu încasări de 130.736 de lei, după ce a fost vizionat de 5.576 de spectatori.

După asasinarea tatălui lui Arthur, unchiul său (Jude Law) este cel care preia conducerea regatului Camelot. Alungat din castel şi mult prea mic să-şi mai amintească originile, Arthur ajunge să crească departe de împărăţie, pe aleile întunecate ale oraşului Londinium. Din distribuţia peliculei fac parte actorii Charlie Hunnam, Jude Law, Eric Bana şi Djimon Hounsou.

Filmul de animaţie ”The Boss Baby: Cine-i şef acasă?” a coborât un loc, până pe şase, după ce a fost vizionat, în al nouălea weekend de la premiera românească, de 5.237 de spectatori şi a încasat 97.795 de lei.

Comedia ”Cum să fii amantu' la femei/ How to Be a Latin Lover”, cu Salma Hayek, Kristen Bell şi Eugenio Derbez în rolurile principale, a coborât pe locul al şaptelea în topul românesc, după ce a generat încasări de 59.591 lei şi a fost vizionat de 2.781 de spectatori.

”Povestea iubirii/ The History of Love”, primul lungmetraj în limba engleză al regizorului Radu Mihăileanu, parţial filmat în România, a debutat în box office pe locul al optulea, cu încasări de 59.554 de lei şi 6.772 de spectatori.

Bazat pe bestseller-ul cu acelaşi nume scris de Nicole Krauss şi tradus în peste 35 de limbi, filmul urmăreşte povestea de dragoste dintre Léo (Derek Jacobi) şi Alma (Gemma Arterton), doi evrei din Polonia care trec prin ororile celui de-Al Doilea Război Mondial, ajung separat în Statele Unite şi se revăd după mai mulţi ani.

Pe locul al nouălea a coborât pelicula ”Gardienii Galaxiei Vol. 2/ Guardians of the Galaxy Vol. 2”, regizată de James Gunn, cu încasări de 54.809 lei.

Animaţia spaniolă ”Deep: O aventură nesfârşită”, regizată de Julio Soto Gurpide, se află pe locul al zecelea, după al cincilea weekend de la lansare, cu încasări 45.686 de lei şi 2.636 de spectatori. ”Deep: O aventură nesfârşită” este o călătorie plină de umor şi culoare în adâncul oceanului, printre creaturi marine şi peisaje spectaculoase.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.