Filmul de acţiune "Venom", cu Tom Hardy în rolul principal, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend, generând încasări record de 80 de milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Producţia Sony este regizată de Ruben Fleischer şi îi are în rolurile principale pe Tom Hardy, Michelle Williams şi Woody Harrelson.

Filmul a depăşit musicalul "A Star is Born", regizat de Bradley Cooper şi cu lady Gaga în rol principal, debut pe locul doi, care a generat încasări de 41,2 milioane de dolari. 

Filmul de animaţie "Smallfoot" (Warner Bros.) a coborât, în al doilea weekend de la premieră, pe poziţia a treia cu încasări de 14,9 milioane de dolari. Lungmetrajul, pentru care şi-au împrumutat vocile Channing Tatum şi LeBron James, spune povestea unui grup de Yeti care întâlneşte un om.

Comedia "Night School" (Universal) s-a clasat pe locul patru în box office-ul nord-american, generând încasări de 12,2 milioane de dolari. 

Lungmetrajul fantasy "The House With A Clock In Its Walls" (Universal), cu Jack Black şi Cate Blanchett în distribuţie, a coborât trei poziţii în top, după ce, în al treilea weekend de la premieră, a generat încasări de 7,2 milioane de dolari.

Comedia de acţiune "A Simple Favor" (Lionsgate), regizată de Paul Feig, cu Blake Lively şi Anna Kendrick în rolurile principale, a coborât patru poziţii în clasament, până pe şase, cu încasări de 3,4 milioane de dolari în al patrulea weekend de la premieră.

Filmul horror "The Nun" (Warner Bros.-New Line) a coborât patru locuri în box office-ul nord-american - clasându-se pe poziţia a şaptea - după ce, în al cincilea weekend de la premieră, a generat încasări de 2,6 milioane de dolari.

Un alt horror, "Hell Fest" (CBS Films), regizat de Gregory Plotkin, a coborât pe locul al optulea în top, cu încasări de 2 milioane de dolari.

Comedia "Crazy Rich Asians" (Warner Bros.) a coborât patru locuri în top, până pe nouă, după ce în al optulea weekend de la premieră a generat încasări de 2 milioane de dolari.

Filmul horror "The Predator" (Fox) a coborât două locuri, până pe zece, cu încasări de 900.000 de dolari în al patrulea weekend de la premieră.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.