Filmul „Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă/ Spider-Man: No Way Home”, cu Tom Holland, Zendaya şi Benedict Cumberbatch în distribuţie, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc, în al doilea weekend de la debut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pelicula a generat venituri de 1,39 milioane de lei şi a fost vizionată de 54.540 de spectatori, potrivit cifrelor Cinemagia. Cumulativ, lungmetrajul a avut încasări de 5,7 milioane de lei. 

La nivel global, producţia a devenit prima care depăşeşte un miliard de dolari în pandemie. 

„Matrix Renaşterea/ The Matrix Resurrection”, cu Keanu Reeves, Jonathan Groff, Carrie-Anne Moss, Jada Pinkett Smith în distribuţie, a debutat pe poziţia a doua în clasamentul românesc după ce a fost văzut de 24.375 de spectatori şi a adus încasări de 644.490 de lei. 

Al doilea debut în top, „The King's Man/ The King's Man: Începutul”, regizat de Matthew Vaughn, cu Aaron Taylor-Johnson, Gemma Arterton, Ralph Fiennes, Matthew Goode, Tom Hollander, Rhys Ifans în distribuţie, a avut încasări în weekend de 195.257 de lei. 

„Encanto”, producţie Disney, a coborât trei locuri, până pe patru, în al cincilea weekend de la premieră, cu încasări de 73.633 de lei. 

„Casa Gucci” a coborât două locuri, până pe cinci, după al cincilea weekend de la lansare. Filmul cu Lady Gaga şi Adam Driver în distribuţie a obţinut încasări de 66.135 de lei. 

Animaţia „Hai să cântăm din nou!/ Sing 2” a ocupat locul şase în al treilea weekend de la premieră. Filmul a avut încasări de 48.514 lei. „Sing 2”, regizat de Garth Jennings, continuă povestea animalelor care au reuşit să salveze un teatru din Redshore City printr-un concurs muzical. Acum, după cinci ani, Buster Moon şi prietenii lui trebuie să convingă un star rock retras din lumina reflectoarelor, Clay Calloway (interpretat de Bono), să li se alăture pentru un nou show.

Clasamentul românesc de weekend este completat de comedia romantică „The Hating Game/ Te urăsc, te iubesc”, „Spencer”, comedia SF „Vânătorii de fantome: Moştenirea/ Ghostbusters: Afterlife”,  filmul horror „Resident Evil: Bun venit în Raccoon City”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.