Filmul „I, Tonya”, regizat de Craig Gillespie, va deschide American Independent Film Festival 2018, care va avea loc la Bucureşti în perioada 27 aprilie - 3 mai, iar biletele pentru proiecţia la care va participa actorul american de origine română Sebastian Stan au fost puse în vânzare pe Eventbook.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul, care le are în distribuţie pe Margot Robbie şi Allison Janney (premiată cu Oscar la categoria „cea mai bună actriţă în rol secundar”), spune povestea patinatoarei Tonya Harding.

El va fi proiectat, pe 27 aprilie, de la ora 20.30, la Cinema Pro, şi va fi prezentat de actorul Sebastian Stan, care face parte din distribuţie.

După proiecţie, Stan - care a mai jucat în filme precum „Marţianul” şi „Captain America: Civil War” - va participa la o sesiune de întrebări şi răspunsuri şi va oferi autografe.

Organizatorii evenimentului au anunţat că pot fi cumpărate bilete şi pentru alte două proiecţii din festival - „Lucky”, de John Carroll Lynch (28 aprilie), şi „Wonder Wheel”, de Woody Allen (29 aprilie) - care vor fi prezentate în premieră exclusivă pe marele ecrane în România.

„Lucky” îl are în distribuţie pe David Lynch, autor al serialului „Twin Peaks” şi, între altele, al lungmetrajului „Mullholland Drive”, care interpretează rolul excentricului Howard. Filmul este o scrisoarea de dragoste dedicată carierei şi vieţii actorului Harry Dean Stanton („Paris, Texas”, 1984), care a murit pe 15 septembrie 2017, la vârsta de 91 de ani. 

Lungmetrajul va fi proiectat pe 28 aprilie, de la ora 20.30, la Cinema Muzeul Ţăranului.

„Wonder Wheel”, cea mai recentă comedie a lui Woody Allen, va rula pe 29 aprilie, de la ora 20.30, la Cinema Pro. Filmul îi are în distribuţie pe Justin Timberlake, Kate Winslet şi Juno Temple şi spune povestea a patru personaje a căror vieţi se intersectează în mijlocul agitaţiei parcului de distacţii din Coney Island, undeva în anii ’50. 

American Independent Film Festival, ajuns la a doua ediţie, este organizat de Asociaţia Cinemascop şi finanţat de Centrului Naţional al Cinematografiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.