Filmul horror „The Curse of La Llorona” conduce box office-ul nord-american al celui mai slab weekend de Paşte, din punct de vedere al încasărilor, din ultimii 15 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lungmetrajul, regizat de Michael Chaves şi scris de Mikki Daughtry şi Tobias Iaconis, spune povestea unei apariţii terifiante, captive pe pământ din cauza unui blestem pe care şi l-a provocat. În weekend-ul de debut pe marile ecrane nord-americane, filmul a generat încasări de 26,5 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

În total, în acest sfârşit de săptămână au fost vândute 112 milioane de bilete de cinema, cea mai scăzută cifră din 2005 înregistrată în weekend-ul de Paste, potrivit Comscore citat de Variety. 

După ce a petrecut două weekenduri pe primul loc în box office, „Shazam!”, cel mai recent film din universul DC Comics, a coborât pe poziţia a doua, cu încasări de 17,3 milioane de dolari.

Drama „Breakthrough”, regizată de Roxann Dawson, a debutat pe locul al treilea în top, cu încasări de 11,1 milioane de dolari.

Filmul SF „Captain Marvel”, cu Brie Larson în rol principal, a urcat două locuri în clasament, până pe patru, după ce, în al şaptelea weekend, a generat încasări de 9,1 milioane de dolari.

Comedia „Little”, cu Regina Hall, Marsai Martin şi Issa Rae în distribuţie, a coborât trei locuri, până pe cinci, după al doilea weekend de la premieră, când a generat încasări de 8,4 milioane de dolari.

Lungmetrajul „Dumbo” al lui Tim Burton, cu Eva Green, Colin Farrell, Danny DeVito şi Michael Keaton în distribuţie, a coborât un loc, până pe şase. În al patrulea weekend de la lansarea în cinematografe, filmul a generat încasări de 6,8 milioane de dolari.

Thrillerul horror „Pet Sematary”, după romanul lui Stephen King, regizat de Kevin Kölsch şi Dennis Widmyer, s-a clasat pe şapte, în coborâre trei locuri, după al treilea weekend de la premieră, când a generat încasări de 4,8 milioane de dolari.

Animaţia „Missing Link” a urcat un loc, până pe opt, după ce, în al doilea weekend de la debut, a generat încasări de 4,3 milioane de dolari.

Thrillerul „Us”, al doilea lungmetraj scris şi regizat de Jordan Peele, cineast premiat cu Oscar pentru „Get Out” (2017), a coborât două poziţii, până pe nouă, cu încasări de 4,2 milioane de dolari în al cincilea weekend de la premieră.

Filmul SF „Hellboy”, cu David Harbour şi Milla Jovovich în distribuţie, regizat de Neil Marshall, s-a clasat pe locul al zecelea, în coborâre şapte poziţii, după al doilea weekend, în care a generat încasări de 3,8 milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.