Filmul horror "Halloween" (Universal), cu Jamie Lee Curtis în rol principal, a debutat în weekend pe primul loc în box office-ul nord-american, generând încasări de 77 de milioane de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lungmetrajul, regizat de David Gordon Green, a avut un buget de 10 milioane de dolari şi a încasat 91 de milioane de dolari în toată lumea, potrivit boxofficemojo.com. 

Drama romantică "A Star is Born" (Warner Bros.), în care joacă Bradley Cooper şi Lady Gaga, s-a menţinut pe poziţia secundă, în al treilea weekend de la debut, având încasări de 19,3 milioane de dolari. 

"Venom" (Sony), regizat de Ruben Fleischer, a coborât o poziţie, pe locul trei în al treilea weekend de la premieră şi a adunat 18,1 milioane de dolari. 

Filmul de aventuri "Goosebumps 2: Haunted Halloween" (Sony), care a generat încasări de 9,7 milioane de dolari, a coborât pe poziţia a patra, după al doilea weekend de la premieră. 

Drama biografică Universal, "First Man", regizată de Damien Chazelle, s-a clasat pe locul cinci, coborând trei poziţii după al doilea weekend de la lansare. Lungmetrajul a înregistrat încasări de 8,5 milioane de dolari. 

Drama "The Hate U Give" (Fox), cu Amandla Stenberg în rol principal, a urcat în clasament până pe şase, cu 7,5 milioane de dolari. 

Filmul de animaţie "Smallfoot" (Warner Bros.) a coborât, după al patrulea weekend de la premieră, pe poziţia a şaptea, generând încasări de 6,6 milioane de dolari. 

Comedia "Night School" (Universal) s-a clasat pe locul opt cu încasări de 5 milioane de dolari. 

Thrillerul "Bad Times at the El Royale" (20th Century Fox), cu Jeff Bridges, Cynthia Erivo şi Dakota Johnson în distribuţie, a coborât două poziţii, până pe nouă, în al doilea weekend de la lansare, generând încasări de 3,3 milioane de dolari. 

"The Old Man and the Gun" (Fox), cu Robert Redford, Cassey Affleck şi Danny Glover în distribuţie, s-a clasat pe locul 10 în top, după al patrulea weekend de la lansare, având încasări de 2 milioane de dolari. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.