Filmul horror ”Annabelle 2/ Annabelle: Creation”, regizat de David F. Sandberg, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc, după ce a fost vizionat de 33.552 de spectatori şi a generat încasări de 639.480 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După mai mulţi ani de la moartea fiicei lor, un creator de păpuşi şi soţia lui găzduiesc o călugăriţă şi mai multe fete de la un orfelinat desfiinţat. Cu toţii devin ţintele lui Annabelle, o păpuşă posedată, confecţionată de bărbat în urmă cu mai mult timp. Din distribuţia filmului fac parte Miranda Otto, Anthony LaPaglia, Talitha Bateman şi Brian Howe.

”Emoji Filmul. Aventura zâmbăreţilor/ The Emoji Movie”, animaţie regizată de Anthony Leondis, a coborât pe locul al doilea în clasament, după ce a încasat, în al doilea weekend pe marile ecrane româneşti, 293.113 de lei şi a fost vizionat de 13.605 spectatori. 

Filmul ”Turnul Întunecat/ The Dark Tower”, prima ecranizare a operei omonime semnate de Stephen King, în regia lui Nikolaj Arcel, a coborât un loc, până pe poziţia a treia, după trei săptămâni de la premieră, potrivit Cinemagia. Pelicula, cu Matthew McConaughey, Idris Elba, Katheryn Winnick, Jackie Earle Hale şi Abbey Lee în distribuţie, a generat încasări de 217.000 de lei şi a fost vizionată de 9.073 de spectatori.

Thrillerul ”Atomic Blonde: Agenta sub acoperire/ Atomic Blonde”, regizat de David Leitch, cu Charlize Theron, James McAvoy şi John Goodman în distribuţie, ocupă locul al patrulea în clasamentul românesc. În al treilea weekend de la lansare, filmul a încasat 166.864 de  lei şi a fost vizionat de 8.004 spectatori.

Filmul ”Planeta Maimuţelor: Războiul/ War for the Planet of the Apes”, cel de-al treilea al francizei, regizat de Matt Reeves, s-a menţinut pe poziţia a cincea în top. Filmul a încasat 116.428 de lei şi a avut, în al şaselea weekend de la premieră, 4.917 spectatori. Din distribuţia lungmetrajului fac parte Toby Kebbell, Andy Serkis, Judy Greer şi Woody Harrelson.

Lungmetrajul ”Dunkirk”, de Christopher Nolan, a coborât până pe locul al şaselea, după ce a încasat, în cel de-al cincilea weekend, 115.104 de lei şi a fost vizionat de 5.343 de spectatori.

Acţiunea peliculei are loc în perioada celui de-Al Doilea Război Mondial, când trupele britanice şi ale aliaţilor sunt înconjurate de inamici pe plaja franceză şi forţate să facă faţă unui asalt aproape imposibil de rezistat.

Comedia ”O noapte de pomină/ Fun Mom Dinner”, de Alethea Jones, a debutat pe poziţia a şaptea în clasamentul românesc, cu încasări de 108.802 lei şi a fost vizionată de 5.591 de spectatori.

Animaţia ”Sunt un mic ticălos 3/ Despicable Me 3” a ajuns, după al optulea weekend pe marile ecrane româneşti, pe locul al optulea, cu încasări de 89.524 de lei şi 4.504 spectatori.

”Spider-Man: Întoarcerea acasă/ Spider-Man: Homecoming”, regizat de John Watts, lansat în urmă cu şapte săptămâni, a generat încasări de 75.654 de lei şi a fost vizionat, în weekend, de 3.373 de spectatori.

Pe locul al zecelea în top se află producţia SF ”Valerian şi oraşul celor o mie de planete/ Valerian and the City of a Thousand Planets”, regizată de Luc Besson, cu actorii Cara Delevingne şi Dane DeHaan în distribuţie. În cel de-al cincilea weekend de la lansare, filmul a încasat 72.155 de lei şi a fost vizionat de 3.100 de spectatori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.