Filmul „Dragoste 2. America”, regizat de Florin Şerban, şi „Bombshell”, cu Charlize Theron, Nicole Kidman şi Margot Robbie în distribuţie, se numără între premierele weekendului în cinematografele româneşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„America” este al doilea film din trilogia „Dragoste” a lui Florin Şerban, şi îi are în distribuţie pe Igor Babiac şi Emõke Pál.

Ei interpretează rolurile unor amanţi aflaţi la sfârşitul dragostei, care refuză să recunoască faptul că iubirea lor a murit. Dragostea dintre Beatrice şi Anton pare că este hrănită de amintiri, speranţe şi proiecţii. Dar certitudinile relaţiei lor îşi fac deopotrivă loc, pentru că realitatea îi impinge să îşi comprime trăirile unei iubiri cerebrale în ultimele 24 de ore de relaţie.

„Bombshell” spune povestea scandalului sexual ce a dus la demisia lui Roger Ailes de la conducerea Fox News. Charlize Theron interpretează rolul jurnalistei şi avocatei Megyn Kelly, Nicole Kidman este jurnalista Gretchen Carlson, iar Margot Robbie, producătoarea de televiziune Kayla Pospisil.

Filmul a fost scris de Charles Randolph şi regizat de Jay Roach.

Roger Ailes a condus Fox News şi a ajutat la lansarea carierelor lui Kelly şi Carlson. El a fost o figură proeminentă în cercurile republicanilor. I-a sprijinit în alegeri pe preşedinţii Richard Nixon, Ronald Reagan şi George W. Bush. În 2016, Ailes a fost forţat să demisioneze, după ce au fost lansate mai multe acuzaţii de comportament sexual inadecvat la adresa lui. Gretchen Carlson şi Megyn Kelly s-au numărat printre femeile care au făcut aceste acuzaţii. Ailes a murit pe 18 mai 2017, la vârsta de 77 de ani.

O altă premieră a weekendului este comedia „Like a Boss”, cu Salma Hayek, Rose Byrne şi Tiffany Haddish în distribuţie.

În filmul lui Miguel Arteta, două prietene cu idealuri diferite încep împreună o companie de cosmetice. Una este mai practică, în timp ce cealaltă îşi doreşte să câştige o avere şi să ducă o viaţă luxoasă.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.