Filmul de aventuri „Aladdin”, cu Mena Massoud şi Will Smith în distribuţie, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend, cu încasări de peste 86 de milioane de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Remake-ul regizat de Guy Ritchie, un musical fantasy, îl are în centru pe Aladdin, orfan ales de vrăjitorul Jafar să intre în Peştera Minunilor. Will Smith joacă rolul Duhului.

În primul weekend, filmul a generat încasări, la nivel nord-american, de 86,1 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com. La nivel global, încasările au fost de 207,1 milioane de dolari.

Lungmetrajul de acţiune „John Wick: Chapter 3 - Parabellum”, regizat de Chad Stahelski, cu Keanu Reeves şi Halle Berry în distribuţie, a coborât pe poziţia secundă, după ce, în al doilea weekend de la premieră, a generat încasări de 24,3 milioane de dolari.

Locul al treilea a fost ocupat de „Avengers: Endgame”, în coborâre o poziţie. În al cincilea weekend de la premieră, filmul regizat de Anthony şi Joe Russo a generat încasări de 16,8 milioane de dolari.

„Pokémon Detective Pikachu”, pentru care şi-au împrumutat vocile, între alţii, Ryan Reynolds, Bill Nighy şi Rita Ora, a coborât şi el un loc, până pe patru, cu încasări de 13,3 milioane de dolari în al treilea weekend de la debut.

Două premiere ocupă locurile cinci şi şase din clasamentul nord-american.

Filmul SF „Brightburn”, cu Elizabeth Banks, Meredith Hagner, Matt Jones, David Denman şi Jackson A. Dunn în distribuţie, a generat încasări de 7,5 milioane de dolari, în timp ce „Booksmart”, lungmetrajul de debut regizoral al actriţei Olivia Wilde, a generat încasări de 6,5 milioane de dolari.

După al doilea weekend de la premieră, filmul de aventuri „A Dog's Journey”, cu Josh Gad, Dennis Quaid şi Kathryn Prescott în distribuţie, a coborât trei poziţii, până pe şapte, cu încasări de 4 milioane de dolari.

Comedia „The Hustle”, cu Rebel Wilson şi Anne Hathaway în distribuţie, a coborât tot trei locuri, până pe opt. În al treilea weekend de la premieră, filmul a generat încasări de 3,8 milioane de dolari.

Drama „The Intruder”, regizată de Deon Taylor, cu Meagan Good, Dennis Quaid şi Michael Ealy în distribuţie, s-a clasat pe poziţia a noua, în coborâre trei locuri, după ce a generat încasări de 2,2 milioane de dolari în al patrulea weekend de la premieră.

Locul al zecelea a fost ocupat de comedia „Long Shot”, regizată de Jonathan Levine, cu Charlize Theron şi Seth Rogen în distribuţie, care a coborât trei poziţii. În al patrulea weekend, filmul a generat încasări de 1,5 milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.