Filmul de animaţie ”Sunt un mic ticălos 3” a debutat pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de 966.356 de lei, după ce a fost vizionat de 44.665 de spectatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Steve Carell dă voce gemenilor Gru şi Dru, în timp ce Kristen Wiig o interpretează pe Lucy, soţia lui Gru, iar Trey Parker este vocea celui mai redutabil inamic pe care Gru trebuie să îl înfrunte, Balthazar Bratt, fost copil-vedetă în anii ’80, când a cunoscut o fulgerătoare ascensiune.

Lungmetrajul ”Transformers: Ultimul cavaler/ Transformers: The Last Knight”, cel de-al cincilea al francizei, regizat de Michael Bay, a coborât pe locul al doilea, cu încasări de 437.004 de lei şi 18.615 de spectatori.

Pelicula spune povestea omenirii care este în război cu Transformerii, iar Optimus Prime a dispărut. Cheia salvării viitorului omenirii este adânc îngropată în istoria neştiută a Transformerilor pe Pământ. Cei care au misiunea de a salva lumea formează o alianţă căreia nu i se dau prea multe şanse: Cade Yeager (Mark Wahlberg), Bumblebee, un lord britanic (Sir Anthony Hopkins) şi o profesoară de la Oxford (Laura Haddock), potrivit cinemagia.ro.

Filmul de acţiune ”Baby Driver”, regizat de Edgar Wright, cu Ansel Elgort în rol principal, Jamie Foxx şi Kevin Spacey în distribuţie, a debutat pe locul al treilea în topul românesc. Producţia a generat încasări de 409.985 de lei şi a fost vizionată de 20.122 de spectatori.

Animaţia ”Maşini 3/ Cars 3”, produsă de Disney-Pixar, a coborât pe locul al patrulea, cu încasări de 165.057 de lei, în al treilea weekend de la lansare.

În filmul regizat de Brian Fee, personajul Fulger McQueen, un veteran al sportului, luptă să revină în mijlocul cursei şi are de înfruntat ambiţia unei tinere generaţii de piloţi mult mai rapizi şi siguri pe ei.

Pelicula ”Absolut tot/ Everything, everything”, cu Nick Robinson şi Amandla Stenberg în rolurile principale, se află pe poziţia a cincea în clasamentul românesc, după ce a generat încasări de 160.511 de lei.

Drama spune povestea unei adolescente în vârstă 18 ani, care suferă de o maladie ce o împiedică să părăsească protecţia mediului închis ermetic din casa ei.

Lungmetrajul ”Piraţii din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar/ Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales”, cel de-al cincilea al francizei, a coborât pe locul al şaselea în topul românesc, cu încasări de 131.461 de lei.

Filmul ”Wonder Woman”, regizat de Patty Jenkins, cu Gal Gadot în rolul principal, a coborât, după cinci săptămâni de la premiera românească, pe locul al şaptelea în clasament, după ce a încasat weekendul trecut 121.694 de lei şi a fost vizionat de 5.099 de spectatori.

Scarlett Johansson, Zoë Kravitz, Kate McKinnon, Jillian Bell şi Ilana Glazer joacă împreună în ”O noapte nebună, nebună/ Rough night”, care ocupă locul al optulea în box office-ul românesc, cu încasări de 80.381 de lei, după ce a fost vizionat de 3.820 de spectatori.

Comedia ”Baywatch”, regizată de Seth Gordon, cu Dwayne Johnson, Zac Efron, Priyanka Chopra, Kelly Rohrbach şi Alexandra Daddario în distribuţie, se află pe locul al nouălea în box ofiice-ul românesc, cu încasări de 75.711 de lei şi 3.610 de spectatori.

Lungmetrajul ”Mumia/ The Mummy”, de Alex Kurtzman, cu Tom Cruise în rol principal, a coborât pe poziţia a zecea în top, după ce a încasat 75.711 de lei şi a fost vizionat de 3.610 de spectatori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.