Filmul de acţiune "Venom", cu Tom Hardy în rolul principal, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 2.553.269 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Producţia Sony este regizată de Ruben Fleischer şi îi are în rolurile principale pe Tom Hardy, Michelle Williams şi Woody Harrelson. Lungmetrajul a fost vizionat de 104.614 spectatori, potrivit cifrelor furnizate de Cinemagia. 

Un alt debut în topul românesc de weekend este comedia de acţiune "Johnny English loveşte din nou/ Johnny English Strikes Again", în regia lui David Kerr, cu Jake Lacy, Olga Kurylenko, Rowan Atkinson, Emma Thompson, Ben Miller în rolurile principale. Producţia a avut încasări de 769.509 de lei şi a fost vizionată de 38.545 de spectatori.

Comedia "Loserii de la seral/ Night School", cu Kevin Hart şi Tiffany Haddish în rolurile principale, a coborât două poziţii în a doua săptămână de la premieră, clasându-se pe trei, cu încasări de 239.522 de lei şi după ce a fost vizionat de 11.512 spectatori. 

Lungmetrajul fantasy "Misterul ceasului din perete/ The House With A Clock In Its Walls", cu Jack Black şi Cate Blanchett în distribuţie, a ocupat locul patru în a doua săptămână de la premieră, după ce a fost vizionat de 10.634 de spectatori şi a generat încasări de 185.376 de lei.

Animaţia "Ploey - Inimă de viteaz/ Ploey - You Never Fly Alone" s-a menţinut pe poziţia a cincea şi în a treia săptămână de la debutul în clasamentul românesc, generând încasări de 162.641 de lei şi fiind vizionată de 8.948 de spectatori. 

Thrillerul horror "Călugăriţa: Misterul de la mânăstire/ The Nun", al cincilea lungmetraj din franciza "Conjuring", filmat integral în România, a coborât trei locuri, până pe şase, în a cincea săptămână de la premieră, generând încasări de 159.788 de lei şi fiind vizionat de 7.785 de spectatori. 

Animaţia "Wheely: Voios şi Iute/ Wheely", în regia lui Yusry Kru, a debutat pe locul şapte în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 148.765 de lei şi 7.987 de spectatori. 

"Peppermint: Gustul răzbunării", thriller de acţiune cu Jennifer Garner în rol principal, regizat de Pierre Morel, a coborât patru locuri după al treilea weekend de la lansare. Lungmetrajul a avut încasări 80.319 de lei şi 3.717 de spectatori. 

Comedia de acţiune "O simplă favoare/ A Simple Favor", regizată de Paul Feig, cu Blake Lively şi Anna Kendrick în rolurile principale, a coborât în top până pe locul nouă, în a patra săptămână de la premieră. Filmul a avut încasări de 72.419 lei şi a fost urmărit de 3.368 de spectatori. 

Filmul de animaţie „Hotel Transilvania 3: Monştrii în Vacanţă/ Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation" s-a menţinut, după al 13-lea weekend de la premieră, pe poziţia a zecea, cu încasări de 68.227 lei şi 3.410 spectatori. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.