”Havana Moon”, filmul concertului pe care trupa The Rolling Stones l-a susţinut în Cuba, în luna martie a acestui an, va fi lansat în format DVD şi Blu-ray, pe 11 noiembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul concertului, regizat de Paul Dugdale, este disponibil pe platforma Amazon pentru pre-comenzi, la preţul de 13,99 lire sterline (aproximativ 72 de lei).
”Havana Moon” a rulat în cinematografele din toată lumea, inclusiv în România, pentru o singură noapte, pe 23 septembrie.

Aproximativ o jumătate de milion de spectatori au asistat, pe 25 martie, la concertul The Rolling Stones de la Havana, primul susţinut de legendara trupă britanică în Cuba, o ţară în care muzica rock a fost interzisă de regimul comunist.

”Show-ul din Cuba a fost uimitor. A fost un moment incredibil. O imensă mare de oameni. Puteai simţi entuziasmul mulţimii, iar pentru mine acela a fost momentul de detaşare”, a spus Mick Jagger într-un comunicat de presă.

”Există soarele, luna, stelele şi The Rolling Stones. Să vedem Cuba în sfârşit a făcut ca ocazia de a cânta să fie specială - o noapte memorabilă în Havana”, a spus Keith Richards.

Concertul din Havana a debutat cu "Jumpin' Jack Flash", piesă înregistrată în 1968, şi a continuat, între altele, cu ”(I Can't Get No) Satisfaction”, ”Start Me Up” şi ”Brown Sugar”.

Trupa The Rolling Stones, înfiinţată la Londra în 1962, este una dintre cele mai iubite şi mai apreciate formaţii rock din lume. Pe parcursul unei cariere bogate, grupul britanic a lansat 29 albume de studio, care s-au vândut în aproximativ 200 de milioane de copii pe plan mondial.

Formaţia britanică a susţinut un concert şi în România, la Bucureşti, în 2007.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.