Filmul „Captain Marvel”, cu Brie Larson în rol principal, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, după ce a generat încasări de peste 2 milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lungmetrajul regizat de Anna Boden şi Ryan Fleck, din distribuţia căruia mai fac parte Samuel L. Jackson, Jude Law şi Annette Bening, a generat încasări de 2.398.712 lei, potrivit cifrelor oferite News.ro de Cinemagia.

După ce a debutat pe primul loc în topul românesc de weekend, comedia „Ce-şi doresc bărbaţii/ What Men Want”, cu Taraji P. Henson şi Tracy Morgan în distribuţie, a coborât pe poziţia secundă, cu încasări de 486.755 de lei şi 22.660 de spectatori.

Comedia românească „Oh, Ramona!”, de Cristina Iacob, s-a menţinut pe locul al treilea în box office-ul românesc, după ce, în al patrulea weekend de la premieră, a generat încasări de 224.036 de lei şi a fost vizionată de 10.054 de spectatori.

Thrillerul „Ucide-i cu sânge rece/ Cold Pursuit”, cu Liam Neeson în rol principal, şi-a menţinut poziţia a patra în top, cu încasări de 211.945 de lei şi 9.560 de spectatori în al treilea weekend de la debut.

Lungmetrajul SF „Alita: Îngerul războinic/ Alita Battle Angel”, regizat de Robert Rodriguez, a coborât trei locuri în clasament, după al patrulea weekend de la premieră. Filmul a generat încasări de 181.881 de lei şi a fost vizionat de 7.541 de spectatori.

Animaţia „Cum să-ţi dresezi dragonul 3/ How to Train Your Dragon: The Hidden World” s-a menţinut pe locul al şaselea în box office-ul românesc, după ce, în al şaselea weekend de la premieră, a generat încasări de 166.950 de lei şi a fost vizionată de 8.207 spectatori.

„Green Book”, desemnat cel mai bun film la gala de anul acesta a premiilor Oscar, cu Viggo Mortensen şi Mahershala Ali în distribuţie, a coborât două poziţii în top, până pe şapte, după ce - în al doilea weekend de la premieră - a generat încasări de 130.922 de lei şi a fost vizionat de 6.448 de spectatori.

Filmul de animaţie „Marea aventură Lego 2/ The Lego Movie 2: The Second Part”, regizat de Mike Mitchell, s-a clasat pe locul al optulea, în coborâre o poziţie, după ce - în al patrulea weekend de la lansare - a fost vizionat de 5.714 spectatori şi a generat încasări de 109.842 de lei.

O altă animaţie, „Harvie şi muzeul fermecat”, a ocupat locul al nouălea, în coborâre o poziţie, după al doilea weekend de la premieră, când a generat încasări de 105.430 de lei şi a fost vizionată de 5.886 de spectatori.

„Favorita/ The Favourite”, regizat de Yorgos Lanthimos, cu Olivia Colman în rol principal, pentru care a fost premiată cu un trofeu Oscar anul acesta, a coborât un loc, până pe zece. În al treilea weekend de la premieră, filmul a generat încasări de 50.130 de lei şi a fost vizionat de 2.309 spectatori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.