Filmul biografic "Rocketman" despre cântăreţul britanic Elton John, regizat de Dexter Fletcher, va fi lansat pe 31 mai 2019, a anunţat studioul Paramount Pictures, citat de The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actorul din "Kingsman", Taron Egerton, îl va portretiza pe artist de la primele zile la Royal Academy of Music până la ascensiunea pe scena rock 'n' roll în anii 1970 şi 1980 şi recuperarea sa în urma dependenţei de droguri şi alcool în anii 1990. 

Egerton va cânta şi a înregistrat deja cântecele la studiourile Abbey Road. Distribuţia îi include şi pe Jamie Bell, Richard Madden, Bryce Dallas Howard şi Gemma Jones.

Paramount a câştigat drepturile de autor pentru "Rocketman" în această vară. 

Filmul este realizat de Dexter Fletcher, care regizează şi "Bohemian Rhapsody" despre viaţa unui alt cântăreţ britanic, Freddie Mercury. Scenariul a fost scris de Lee Hall, autor al scenariului pentru lungmetrajul "Billy Elliot". 

Cântăreţul în vârstă de 71 de ani a anunţat la finalul lunii ianuarie că va efectua începând din septembrie un ultim turneu mondial, care va cuprinde 300 de concerte şi se va încheia în 2021.

În peste 50 de ani de carieră, Elton John a vândut mai mult de 250 de milioane de discuri în toată lumea. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.