Untold, Rockstadt Extreme Fest şi Summer Well se numără printre evenimentele muzicale ce vor avea loc în luna august în ţară, aducând pe scene nume precum Armin van Buuren, Annihilator şi Opeth, Editors şi Interpol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cea de-a treia ediţie a festivalului de muzică electronică Untold va avea loc în perioada 3 - 6 august, la Cluj-Napoca.

Dj-ul Armin van Buuren este cap de afiş, iar printre numele confirmate se numără Afrojack, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix, Ellie Goulding, Hurst şi MØ. Evenimentele din cadrul festivalului vor avea loc pe nouă scene şi încep, în fiecare zi, de la ora 12.00. Petrecerile se vor încheia târziu după miezul nopţii.

Preţul unui bilet pentru o zi de festival costă 250 de lei, iar abonamentul pentru patru zile, 550 de lei, la care se adaugă taxe.

Formaţia timişoreană Survolaj se reuneşte şi va susţine un prim concert dedicat celei de-a 30-a aniversări pe scena Muscel cLoverFest, care va avea loc între 4 şi 6 august, în Muscel (Dâmboviţa). Trupa va concerta în a doua seară de festival, după ce, în prima, vor cânta, între alţii, Luna Amară şi Gray Matters. 

Donaţia minimă recomandată pentru susţinerea artiştilor este de 80 de lei.

Rockstadt Extreme Fest va avea loc în perioada 10 - 13 august, pe terenul de biatlon de la baza Cetăţii Râşnov. Scena principală a festivalului poartă numele Adrian Rugină, în memoria muzicianului şi organizatorului de evenimente care a murit în incendiul din clubul Colectiv.

Lineup-ul ediţiei cu numărul cinci cuprinde peste 50 de formaţii din ţări ca România, Marea Britanie, Suedia şi Norvegia.

Formaţia canadiană de thrash metal Annihilator este cap de afiş al primei seri a festivalului. Trupa germană Kreator, grupurile Korpiklaani (Finlanda) şi Leprous (Norvegia) urcă pe scena principală în a doua seară a evenimentului, iar Carcass (Anglia), Solstafir (Islanda) şi Napalm Death (Anglia), în cea de-a treia. Opeth (Suedia) şi Alestorm (Scoţia) vor fi headlineri în ultima seară a festivalului.

Accesul se va face doar pe bază de abonamente, cu preţ unic de 300 de lei. Ele pot fi cumpărate online, de pe site-ul oficial al evenimentului, rockstadtextremefest.ro, şi prin reţelele Eventim, Myticket şi Bilete.ro.

Trupele Editors, Interpol, The Kills şi Nothing But Thieves vor cânta, în perioada 12 - 13 august, pe domeniul Ştirbey din Buftea, la Summer Well. Prima seară a festivalului (11 august) este dedicată unui picnic nocturn. Interpol, Metronomy, The Kills şi Honne cântă în seara zilei de 12 august, iar Editors, Glass Animals, Birdy, Nothing But Theives şi Roosevelt, pe 13 august.

Preţul unui abonament pentru două zile costă 315 lei, la care se adaugă taxe. Ele pot fi cumpărate din reţelele Eventim şi Easytickets.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.