Aftermovie-ul UNTOLD 2022 va fi lansat în avanpremieră la cinema, în Bucureşti şi în Cluj-Napoca, pe 21 noiembrie. Astfel, fanii festivalului vor putea retrăi momentele de la ediţia din acest an. Evenimentul de lansare din Bucureşti va avea loc la Cineplexx în Băneasa Shopping City, iar în Cluj-Napoca la Cinema Florin Piersic, de la ora 20.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei care doresc să vadă în avanpremieră cele mai impresionante momente de la UNTOLD 2022 trebuie să se înregistreze pe site-ul untold.com şi să participe la concursul organizat pe paginile oficiale de Facebook sau Instagram ale festivalului.

Locurile sunt limitate, iar înscrierea începe marţi, 8 noiembrie, la ora 14:00. La lansarea aftermovie-ului vor participa şi vedete, influenceri, jurnalişti, bloggeri şi parteneri UNTOLD. Evenimentul se va încheia cu un afterparty, la care va fi prezent şi un invitat surpriză.

Premiera aftermovie-ului UNTOLD 2022 va avea loc a doua zi, pe 22 noiembrie, pe canalul de Youtube UNTOLD, la ora 12:00.

Pe 21 noiembrie, la ora 21.00, doar fanii înregistraţi pe untold.com vor putea cumpăra abonamente Acces General la preţul de 129 de euro plus taxe. 

Pe 22 noiembrie, organizatorii vor lăsa vânzarea abonamentelor la liber, fără înregistrare pe site-ul festivalului, iar preţul va fi de 139 de euro plus taxe pentru un abonament General Access.

În 2023, UNTOLD va avea loc între 3 şi 6 august, la Cluj-Napoca. În curând, fanii vor afla şi cine sunt primii artişti de talie internaţională care vor urca pe scenele unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume în vara anului viitor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.