Familia creatorului de modă italian Gianni Versace se distanţează de serialul „The Assassination of Gianni Versace”, al doilea sezon al proiectului „American Crime Story” al reţelei FX, care documentează asasinarea acestuia, cu Penélope Cruz şi Ricky Martin în distribuţie, susţinând că nu a autorizat producţia şi nu s-a implicat în realizarea acesteia, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Seria „The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story”, realizată de 21st Century Fox, va avea nouă episoade şi va avea premiera pe 17 ianuarie. Aceasta se va axa pe asasinarea creatorului de modă Gianni Versace, în 1997, de către Andrew Cunanan, care a ucis alte patru persoane şi a sfârşit prin a se sinucide.

Spre deosebire de primul sezon, „The People v. O.J. Simpson”, acţiunea acestui sezon al proiectului „American Crime Story” va avea loc înainte şi după crimă.

Familia lui Gianni Versace a mai transmis că seria trebuie să fie privită ca „ficţiune”, deoarece a fost inspirată dintr-o carte neautorizată, „Vulgar favours”, scrisă de Maureen Orth.

Studioul 21st Century Fox nu a transmis încă un punct de vedere.

Actriţa Penélope Cruz joacă rolul Donatellei Versace, care reprezintă şi prima sa partitură pentru televiziune. Rolul designerului este jucat de Edgar Ramirez, cântăreţul Ricky Martin este iubitul lui Versace, iar Darren Criss este asasinul.

Gianni Versace a încetat din viaţă la vârsta de 50 de ani, în anul 1997, după ce a fost împuşcat mortal în faţa casei sale din Miami. Viaţa şi moartea sa au reprezentat subiect pentru numeroase articole, cărţi şi filme. Versace a fost împuşcat de Andrew Cunanan, un bărbat în vârstă de 27 de ani, care mai omorâse patru persoane în decurs de trei luni, până să ajungă la casa creatorului de modă. Trupul lui Cunanan a fost găsit opt zile mai tâziu, într-o casă pe apă din Miami.Aparent, s-a sinucis cu aceeaşi armă cu care l-a împuşcat pe Versace.

După 20 de ani, încă nu se ştie dacă acea crimă a fost comisă la întâmplare ori a fost planificată, fapt ce a stârnit numeroase controverse, inclusiv s-a speculat că Gianni Versace ar fi fost ucis de mafie, din cauza datoriilor, şi că el l-ar fi cunoscut pe criminal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.