Expoziţia „15 Keys to Secret Chambers” a designerului grafic Costin Alexandru Chioreanu va fi deschisă pe 13 octombrie,de la ora 12.00, la Castelul Bran, în prezenţa autorului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Născut în România, designerul Costin Alexandru Chioreanu este recunoscut, în principal, în afara graniţelor pentru felul în care expune nevăzutul în termeni grafici.

În 2018, Costin Chioreanu sărbătoreşte 15 ani de când activează sub numele Twilight 13 Media. „15 Keys to Secret Chambers” este o expoziţie care adună lucrări ce au ca numitor comun magicul şi o atmosferă sumbră.

Prin expoziţia „15 Keys to Secret Chambers”, Castelul Bran poate fi descoperit într-o nouă formă. Camerele castelului vor imprima o nouă percepţie privitorului, graţie lucrărilor expuse care vor transforma spaţiul. 

Expoziţia va putea fi vizitată până pe 30 noiembrie.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.