”Emoji Filmul. Aventura zâmbăreţilor/ The Emoji Movie” a debutat pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de 588.529 de lei, după ce a fost vizionat de 27.028 de spectatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru animaţia regizată de Anthony Leondis şi-au împrumutat vocile, între alţii, Patrick Stewart, Christina Aguilera, Sofía Vergara, James Corden, T.J.Miller şi Jennifer Coolidge.

Filmul ”Turnul Întunecat/ The Dark Tower”, prima ecranizare a operei omonime semnate de Stephen King, în regia lui Nikolaj Arcel, a coborât un loc, până pe poziţia secundă, după al doilea weekend de la premieră, potrivit Cinemagia. Pelicula, cu Matthew McConaughey, Idris Elba, Katheryn Winnick, Jackie Earle Hale şi Abbey Lee în distribuţie, a generat încasări de 369.345 de lei şi a fost vizionată de 18.375 de spectatori.

Thrillerul ”Atomic Blonde: Agenta sub acoperire/ Atomic Blonde”, regizat de David Leitch, cu Charlize Theron, James McAvoy şi John Goodman în distribuţie, ocupă locul al treilea în clasamentul românesc. În al doilea weekend de la lansare, filmul a încasat 276.168 de  lei şi a fost vizionat de 13.612 de spectatori.

Lungmetrajul ”Dunkirk”, de Christopher Nolan, a coborât încă o poziţie în clasament, ajungând pe locul al patrulea, după ce a încasat, în cel de-al patrulea weekend, 170.656 de lei şi a fost vizionat de 8.093 de spectatori.

Acţiunea peliculei are loc în perioada celui de-Al Doilea Război Mondial, când trupele britanice şi ale aliaţilor sunt înconjurate de inamici pe plaja franceză şi forţate să facă faţă unui asalt aproape imposibil de rezistat.

Filmul ”Planeta Maimuţelor: Războiul/ War for the Planet of the Apes”, cel de-al treilea al francizei, regizat de Matt Reeves, s-a menţinut pe poziţia a cincea în top. Filmul a încasat 166.133 de lei şi a avut, în al cincilea weekend de la premieră, 6.973 de spectatori. Din distribuţia lungmetrajului fac parte Toby Kebbell, Andy Serkis, Judy Greer şi Woody Harrelson.

Animaţia ”Sunt un mic ticălos 3/ Despicable Me 3” a ajuns, după al şaptelea weekend pe marile ecrane româneşti, pe locul al şaselea, cu încasări de 130.497 de lei şi 6.480 de spectatori.

Producţia SF ”Valerian şi oraşul celor o mie de planete/ Valerian and the City of a Thousand Planets”, regizată de Luc Besson, cu actorii Cara Delevingne şi Dane DeHaan în distribuţie, se află pe poziţia a şaptea, după ce - în cel de-al patrulea weekend de la lansare - a încasat 104.215 de lei şi a fost vizionată de 4.504 spectatori.

”Spider-Man: Întoarcerea acasă/ Spider-Man: Homecoming”, regizat de John Watts, lansat în urmă cu şase săptămâni, a generat încasări de 99.881 de lei şi a fost vizionat, în weekend, de 5.070 de spectatori.

De pe locul 24, în weekendul de lansare, ”O poliţistă irezistibilă - Fugi, dacă poţi!/ Raid dingue” a ajuns pe locul al nouălea în top. Comedia regizată de Dany Boon a încasat weekendul trecut 65.045 de lei, după ce a fost vizionată de 3.240 de spectatori.

Thrillerul horror ”Amityville: Trezirea la viaţă/ Amityville: The Awakening”, regizat de Franck Khalfoun, a coborât două poziţii, până pe locul zece, după ce a încasat în al treilea weekend 52.629 de lei şi a fost vizionat de 2.839 de spectatori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.