Emisiunea de satiră „Cronica Cârcotaşilor”, difuzată de Prima TV, împlineşte miercuri 21 de ani, iar aniversarea va fi marcată, de la ora 20:00, printr-o ediţie specială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În prezent, echipa este formată din Şerban Huidu, Codruţ Kegheş (Dezbrăcatu), Ioana Petric şi bebeluşele.

La început, în platou se afla doar Şerban Huidu. Lui i s-au alăturat Mihai Găinuşă, un cameraman devenit celebru, Puştiu', şi un regizor cu greutate, Mistreţu. De-a lungul anilor, rubrici precum „Top ruşinică“ şi „Vocea poporului“ au devenit un brand.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

În cei 21 de ani, „Cronica Cârcotaşilor” i-a avut în vizor, în egală măsură, pe profesioniştii din televiziune, pe oamenii politici şi persoanele publice.

Au fost parodiate sute de persoane, iar în ediţia aniversară de miercuri telespectatorii vor putea urmări o trecere în revistă a acestor ani de „Cronica Cârcotaşilor”, cea mai longevivă emisiune de satiră din România.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.