Realizatoarea de televiziune Ellen DeGeneres şi soţia ei, actriţa Portia de Rossi, au scos la vânzare, pentru 40 de milioane de dolari, o proprietate din Montecito (California).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proprietatea cu vedere la ocean are o suprafaţă de patru hectare şi cuprinde mai multe structuri, care însumează aproximativ 3.300 de metri pătraţi, curte cu terasă şi piscină.

Cele două au cumpărat-o în 2018 pentru 27 de milioane de dolari, potrivit Variety. Ele au extins complexul, cumpărând o proprietate alăturată pentru 1,9 milioane de dolari, şi i-au adus mai multe îmbunătăţiri. 

În ultimele două decenii, DeGeneres - implicată recent într-un scandal privind mediul de lucru considerat „toxic” din cadrul emisiunii ei - şi de Rossi au deţinut mai multe proprietăţi în sudul Californiei, majoritatea în regiunea Los Angeles. Cuplul a păstrat rareori o proprietate mai mult de doi ani, deseori alegând să le renoveze şi să le vândă pentru un preţ mai mare decât cel de cumpărare.

În portofoliul lor de proprietăţi se numără o vilă din Beverly Hills, cumpărată pentru 42,5 milioane de dolari, anul trecut, de la Adam Levine, şi un alt complex, mai mic, în Montecito.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.