Ediţia de anul viitor a festivalului Untold de la Cluj-Napoca va avea loc între 3 şi 6 august, primele 5.000 de bilete urmând să fie puse în vânzare vineri. Organizatorii spun că ”au consultat astrele” şi au stabilit ”că cel mai bun moment este în luna august”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ne bucurăm că Untold a devenit un fenomen. Este tot mai apreciat, am primit premii şi laude de la artişti şi manageri şi chiar alţi organizatori surprinşi de nivelul la care am ajuns într-un timp atât de scurt. Asta ne obligă să ne autodepăşim şi promitem o ediţie mai reuşită decât celelalte. Am consultat astrele şi am stabilit că cel mai bun moment este în luna august”, a declarat, miercuri seară, într-o conferinţă de presă, Bogdan Buta, managerul evenimentului.

Primele 5.000 de bilete şi abonamente vor fi puse în vânzare vineri la preţul promoţional de 200 de lei, respectiv 330 de lei. Celelalte abonamente vor costa 550 de lei.

Biletele şi abonamentele promoţionale vor fi disponibile pentru cei care s-au înregistrat pe site-ul festivalului, fiecare persoană având posibilitatea de a achiziţiona cel mult patru abonamente.

În cadrul conferinţei, care a avut loc la un conematograf din Cluj-Napoca, organizatorii au prezentat un film al ediţiei 2016, regizat de olandezul Stijn Verlinde.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.