Cântăreţul Ed Sheeran şi-a şters contul de Twitter, după ce a fost criticat de mai mulţi utilizatori ai platformei de socializare pentru apariţia sa în noul sezon al serialului ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”, care a avut premiera luni, informează nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ştergerea contului său vine în contextul în care cântăreţul a fost criticat pentru scurta sa apariţie în primul episod din cel de-al şaptelea sezon al serialului ”Urzeala tronurilor”, într-o scenă în care îi cântă o baladă personajului Arya Stark.

”Apariţia lui Ed Sheeran în «Game Of Thrones» a fost cu adevărat îngrozitoare. nici măcar nu a putut fi prăjit de un dragon?”, a scris un utilizator. 

”De ce apare Ed Sheeran în Game of Thrones? Serialul trebuie să prezinte o lume fantastică şi ei l-au transformat într-unul din videiclipurile lui”, a scris o altă persoană.

Ed Sheeran a anunţat în urmă anterior că plănuieşte să renunţe la platforma de socializare, dar ulterior şi-a retras afirmaţia, într-un mesaj publicat pe Instagram.

Cântăreţul, care a fost recent cap de afiş al festivalului Glastonbury, a precizat pentru The Sun, în luna aprilie, că preferă să se retragă de pe această platformă de socializare după ce a încercat să facă faţă celor care nu îl plac.

Contul de Twitter al artistului publica automat mesajele postat pe contul de Instagram al cântăreţului, însă Sheeran nu îl folosea direct.

Cântăreţul va mai apărea în calitate de invitat într-un serial de televiziune popular. El va interpreta personajul de care este îndrăgostită Lisa într-un episod din serialul ”Familia Simpson/ The Simpsons”, care urmează să apară.

Ed Sheeran, născut pe 17 februarie 1991, în Framlingham (Suffolk), a lansat trei albume de studio, 14 EP-uri şi 27 de single-uri solo şi 11 în colaborare cu alţi artişti şi peste 20 de videoclipuri muzicale. Cel mai nou material discografic al său, intitulat ”÷ (Divide)”, a apărut pe 3 martie 2017.

”Urzeala Tronurilor” este un serial de televiziune produs de HBO sub forma unei fantezii medievale, pe baza romanelor scrise de George R. R. Martin în seria ”Cântec de gheaţă şi foc”. Serialul prezintă aventurile dramatice şi intrigile la care participă membrii familiilor Stark, Lannister, Baratheon şi Targaryen, care vor să cucearască Tronul de Fier din regatul Westeros.

Cel de-al şaselea sezon al serialului ”Urzeala tronurilor”, difuzat în primăvara anului 2016, a fost primul din această producţie a postului HBO care a depăşit evenimentele relatate în seria ”Cântec de gheaţă şi foc”.

Serialul a devenit un veritabil fenomen social, fiind extrem de apreciat de telespectatori pentru interpretările actorilor, complexitatea personajelor, evoluţia firului narativ şi decorurile spectaculoase. ”Urzeala tronurilor” a câştigat şi numeroase trofee importante, inclusiv 26 premii Emmy.

La rândul lor, cărţile din seria ”Cântec de gheaţă şi foc” s-au vândut în peste 60 de milioane de copii pe plan mondial şi au fost traduse în 45 de limbi.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.