East European Comic Con, cel mai important eveniment dedicat pasionaţilor de filme, seriale, benzi desenate, gaming din estul Europei, va începe vineri, la Romexpo din Bucureşti, la ora 16:00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

East European Comic Con va avea loc în perioada 24 - 26 mai, în pavilioanele Central şi B1 din complexul expoziţional Romexpo.

Şase actori internaţionali, zeci de expozanţi cu o diversă ofertă de produse inspirate din pop culture, jocuri video şi echipamente IT, Tronul de Fier adus pentru ultima oară la eveniment de pe platourile de filmare ale „Game of Thrones”, un dragon similar celui din serial, o zonă de street food, competiţii de gaming şi cosplay sunt doar câteva dintre atracţiile celei de-a şaptea ediţii East European Comic Con.

Vizitatorii îi vor putea întâlni pe Paul Wesley („The Vampire Diaries”), Carice van Houten („Game of Thrones), Vladimir Furidk („Game of Thrones”), Nicholas Brendon („Buffy The Vampire Slayer”), Manu Bennett („Spartacus”, „Arrow”), Adam Brown („The Hobbit”), Staz Nair (Qhono din „Game of Thrones", care va fi şi coprezentator al panel-urilor cu actori) şi David Raynolds („The Travelers”, „Wayward Pines”), acesta din urmă acordând autografe şi fotografiindu-se cu doritorii în schimbul unor donaţii redirecţionate unei cauze nobile şi anume unui orfelinat din Moldova.

Din program face parte şi o întâlnire cu distribuţia serialului HBO „Umbre”, al cărui al treilea sezon va fi lansat toamna aceasta.

În plus, sezonul România-Franţa va fi reprezentat pe Aleea Artiştilor de şase artişti francezi, printre care şi Jean-François Lécureux, creator al celebrei serii „Rahan”. Sezonul România-Franţa va fi prezent şi în zona de gaming printr-o expoziţie de jocuri video cu sprijinul RDGA.

Zona de gaming va fi bogată în tehnologie de ultimă oră, jocuri noi, competiţii şi diverse activări.

EECC va fi deschis vineri, de la ora 16:00 până la ora 21:00, sâmbătă, între orele 10:00 şi 20:00, iar duminică, între orele 10:00 şi 19:00.

Biletele şi abonamentele, la diverse categorii de preţ, pot fi cumpărate de pe comic-con.ro, dar şi de la Romexpo. Preţurile pentru un bilet variază: 45 de lei (vineri), 50 de lei (duminică) şi 65 de lei (sâmbătă). Abonamentul pentru cele trei zile costă 120 de lei.

Copiii cu vârste sub 6 ani au acces gratuit numai dacă sunt însoţiţi de un adult posesor de bilet. Un copil poate fi însoţit de un adult plătitor de bilet, iar doi copii de doi posesori de bilete.

Organizatorii îi îndeamnă pe posesorii de bilete de Photo Op (Poză) sau Autograph (Autograf) să fie prezenţi la începutul sesiunii de autografe si poze. De asemenea, cei care au e-tickets (bilete electronice) pentru actori, trebuie să se prezinte cu ele în zona dedicată fotografiilor şi autografelor pentru a fi scanate şi schimbate într-un bilet fizic. Fotografiile cu actorii vor fi făcute numai în cadrul sesiunilor de Photo Op şi doar pe bază de bilet. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.