Duo-ul electronic Orbital va lansa în septembrie cel de-al nouălea album de studio, „Monsters Exist”, primul din ultimii şase ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fraţii Phil şi Paul Hartnoll au înfiinţat Orbital în 1989. Ei s-au despărţit în 2004 şi au revenit pe scenă cinci ani mai târziu sub acelaşi nume. 

„Monsters Exist” va fi lansat pe 14 septembrie şi vine după albumul „Wonky” din 2012. În plus, cei doi au lansat şi primul single - „Tiny Foldable Cities”, care beneficiază de un videoclip realizat de Felix Green.

Într-un comunicat, Paul Hartnoll a transmis: „Din cauza situaţiei globale, am oscilat între a scris un album agresiv sau a reveni la sensibilităţile rave”.

Albumul cuprinde 9 piese şi va fi precedat de o serie de concerte pe care Orbital le va susţine în Rusia, Marea Britanie, Spania şi Olanda.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.