Duo-ul 2Cellos, Dire Straits Experience şi Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna se numără printre artiştii care vor concerta la Bucureşti în luna decembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Duo-ul 2Cellos revine la Bucureşti cu cel mai nou album, „Score”, în cadrul unui concert care va avea loc la Sala Palatului, pe 5 decembrie, de la ora 20.00.

Concertul face parte din turneul mondial pe care cei doi violoncelişti croaţi, Luka Šulić şi Stjepan Hauser, l-au început în vară, acompaniaţi de Orchestra Simfonică din Londra condusă de dirijorul Robin Smith.

Biletele sunt disponibile la preţurile de 120 lei, 150 lei, 200 lei, 250 lei, 300 lei şi 350 de lei şi pot fi cumpărate din reţeaua Eventim.

Trupa islandeză post-metal/ prograssive Sólstafir şi cântăreaţa daneză Amalie Bruun, care a pus bazele proiectului black metal Myrkur, vor concerta, tot pe 5 decembrie, la Quantic Club. Evenimentul este programat să înceapă la ora 20.00, iar biletele sunt disponibile la preţul de 99 de lei.

Grupul islandez, care s-a lansat în urmă cu două decenii, a cunoscut succesul internaţional odată cu lansarea albumelor „Kold" (2009) si „Svartir Sandar"(2011). Al şaselea şi cel mai recent album, „Berdreyminn”, a fost lansat în primăvara acestui an.

Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Mircea Vintilă şi Emeric Imre se numără printre artiştii care vor urca pe scena Sălii Palatului, pe 7 decembrie, de la ora 19.30, în cadrul galei folk „Om bun”. Biletele au preţuri cuprinse între 100 şi 200 de lei.

Formaţia rock alternativ Alternosfera va concerta, pe 8 decembrie, la Arenele Romane din Bucureşti, în cort încălzit. Biletele se găsesc în format electronic pe în reţeaua iabilet.ro, pornind de la 44 de lei.

Grupul Dire Straits Experience va susţine în luna decembrie trei concerte în România - la Timişoara, Bucureşti şi Cluj-Napoca.

Formaţia va concerta pe 10 decembrie la Filarmonica Banatul (Timişoara), pe 11 decembrie la Sala Palatului din Bucureşti şi pe 12 decembrie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Biletele pentru cele trei spectacole sunt disponibile în reteaua Eventim, la preţuri ce variază în funcţie de locul ocupat în sală.

Pentru concertul de la Timişoara (Filarmonica Banatul, 10 decembrie), ele costă 100,190, 290 şi 390 de lei. Pentru cel din Capitală (Sala Palatului, 11 decembrie), preţurile sunt de 85, 115, 175, 240 şi 345 de lei, în timp ce pentru show-ul de la Cluj-Napoca: 60, 75, 100, 180, 250 şi 300 de lei.

The Mono Jacks, Silvia Dumitrescu Band, Florin Chilian, The Speakers şi Jurjak se numără între artiştii care vor concerta la a treia ediţie a târgului alternativ ALT.CRĂCIUN, care va avea loc în perioada 12 - 22 decembrie, în pasajul Hanul Gabroveni.

Johann Strauss Ensemble şi Russell McGregor vor prezenta, pe 12 decembrie, la Sala Palatului din Bucureşti, concertul „Best of Vienna”. Invitaţi speciali la Bucureşti vor fi soprana Letitia Quinn, baritonul Michael Havlicek, un cor de copii şi balerinii conduşi de maestrul de balet Iulian Rădoi.

Biletele pentru concertul susţinut de ansamblul fondat în 1985 de membri ai Bruckner Orchester din Linz costă între 59 şi 220 de lei şi pot fi cumpărate din reţeaua iabilet.ro.

Formaţia germană Helloween concertează în pavilionul central al Romexpo din Bucureşti pe 15 decembrie, în cadrul turneului „Pumpkins United”. În show-ul de peste 2 ore vor fi interpretate cele mai cunoscute piese din repertoriu, între care se numără „I Want Out”, „Eagle Fly Free”, „If I Could Fly” şi „Future World”, dar şi compoziţii noi.

Pe scenă vor urca soliştii Michael Kiske şi Andi Deris, Kai Hansen, Michael Weikath şi Sascha Gerstnerl (chitară şi backing vocals), Daniel Löble (tobe) şi Markus Grosskopf (bas). Biletele costă 150 şi 250 de lei şi pot fi cumpărate din reţeaua Bilete.ro.

Holograma lui Ronnie James Dio, fost solist al trupelor Rainbow şi Black Sabbath, care a murit în 2010, va ajunge, pe 17 decembrie, la Arenele Romane din Bucureşti, într-un concert susţinut de Dio Disciples.

Biletele pentru show-ul de la Bucureşti pot fi cumpărate din reţeaua iabilet.ro, la preţuri de 100 şi 129 de lei - până pe 17 decembrie. În ziua concertului, la intrarea în spaţiul de concert, ele vor costa 110, respectiv 140 de lei.

Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna va susţine un spectacol, pe 23 decembrie, la Sala Palatului. Evenimentul, intitulat „Imperial Christmas Gala”, o are drept invitată pe soprana Simona Eisinger. Biletele costă între 99 şi 299 de lei şi pot fi cumpărate, între altele, din reţelele Eventim, Bilete.ro, Bilet.ro şi MyTicket.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.