Drama „Arctic”, cu Mads Mikkelsen în rol principal, thrillerul biografic „Extrem de pervers, şocant de violent şi diabolic”, cu Zac Efron în rolul Ted Bundy, şi două animaţii se numără între filmele care intră vineri în cinematografele româneşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Arctic”, regizat de Joe Penna, spune povestea unui bărbat care rătăceşte în zona îngheţată, aşteptând să fie salvat. Din distribuţia lungmetrajului filmat în Islanda mai fac parte Maria Thelma Smáradóttir şi Tintrinai Thikhasuk.

Thrillerul biografic „Extrem de pervers, şocant de violent şi diabolic/ Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile” este regizat de Joe Belinger. Din distribuţie fac parte Lily Collins, Zac Efron, Angela Sarafyan şi James Hetfield. Filmul este povestea lui Ted Bundy, unul dintre cei mai cunoscuţi criminali în serie, realizată din punctul de vedere al unei femei care l-a iubit.

Povestea de dragoste „La cinci paşi de tine/ Five Feet Apart” îi are în rolurile principale pe Cole Sprouse şi Haley Lu Richardson. Doi adolescenţi bolnavi se întâlnesc într-un spital şi se îndrăgostesc, deşi boala de care suferă presupune evitarea oricărui contact fizic.

Gina Rodriguez este protagonista thrillerului „Miss Bala”, regizat de Catherine Hardwicke. Gloria îşi descoperă noi puteri după ce prietena ei este răpită. Filmul este bazat pe lungmetrajul omonim de limbă spaniolă.

Animaţiile „Povestea prinţesei Emmy/ Princess Emmy”, despre o fată care poate vorbi cu caii, şi „Manou - Aventuri în zbor/ Manou the Swift”, cu o drepnea care este crescută de pescăruşi, au, de asemenea, premiera în cinematografele româneşti weekendul acesta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.