Canadianul Drake a devenit rapperul cu cele mai multe single-uri care au ajuns pe primul loc în Billboard Hot 100, depăşindu-i pe Diddy, Eminem şi Ludacris.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În săptămâna încheiată pe 21 iulie, Drake a înregistrat al şaselea single care s-a clasat pe primul loc în clasamentul american - „In My Feelings”.

Piesa, inclusă pe cel mai recent album al lui, „Scorpion”, a urcat pe primul loc de pe poziţia a şasea, în a doua săptămână de la lansare. 

Drake s-a mai aflat în fruntea clasamentului single-urilor cu „What's My Name?" (Rihanna feat. Drake, 2010, o săptămână pe primul loc), „Work" (Rihanna feat. Drake, 2016, nouă săptămâni), „One Dance" feat. WizKid & Kyla (2016, zece săptămâni), „God's Plan" (februarie 2018, 11 săptămâni) şi „Nice for What” (aprilie 2018, opt săptămâni).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.