Două scrisori în care prinţesa Diana vorbea despre fiii săi, prinţii William şi Harry, au fost vândute la o licitaţie organizată de casa Cheffins din Cambridgeshire cu peste 5.500 de lire sterline, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Obiectele puse în vânzare au aparţinut familiei lui Cyril Dickman, care a fost stewart în Palatul Buckingham timp de peste 50 de ani.

În una dintre scrisori, cu antetul Palatului Kensington, datată 20 septembrie 1984, prinţesa Diana îi mulţumea lui Cyril Dickman pentru ”o felicitare atât de frumoasă” pe care o primise după naşterea prinţului Harry.

”William îl adoră pe fratele său mai tânăr şi îşi petrece tot timpul potopindu-l pe Harry cu nesfârşite îmbrăţişări şi săruturi, abia lăsându-i pe părinţii lui să se apropie. Reacţia lui faţă de venirea pe lume a unei persoane atât de mici ne-a copleşit pe toţi şi abia mai pot să respir din cauza numărului uriaş de flori care sosesc aici!”, relata prinţesa Diana.

Aceasta a fost adjudecată contra sumei de 3.200 de lire sterline, după ce fusese estimată la 400 - 600 de lire sterline.

O a doua scrisoare, datată 17 octombrie 1992, ea spunea că ambii prinţi ”sunt bine şi se bucură de regimul de internat, deşi Harry are probleme în mod constant la şcoală”.

Docuemntul a fost adjudecat contra sumei de 2.400 de lire sterline, după o estimare la 600 - 900 de lire sterline.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.