Două categorii de bilete pentru spectacolul "Dangerous Games", creat de maestrul dansului irlandez Michael Flatley, care va fi prezentat la Bucureşti, pe 22 iunie, sunt aproape epuizate. Peste 4.000 de persoane sunt aşteptate la Arenele Romane din Capitală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Spectacolul "Lord of the Dance - Dangerous Games" de la Bucureşti face parte din turneul mondial care cuprinde peste 40 de reprezentaţii în Slovacia, Cehia, Brazilia, Bulgaria, Ungaria, Estonia, Lituania, Polonia, Ucraina, Belarus sau Rusia. Vizita artiştilor la Bucureşti a fost prelungită pentru alte două reprezentaţii la Craiova (23 iunie, Sala Polivalentă) şi Oradea (25 iunie, Sala Spoturilor).

Noul show "Dangerous Games" va avea o nouă coregrafie complexă, cu un set vizual adaptat noilor tehnologii: proiecţii holografice 3D, efecte speciale de lumini şi lasere, roboţi dansatori, acrobaţii de talie mondială şi muzica live. Timp de două ore spectatorii vor lua parte la o incursiune în folclorul irlandez bazat pe lupta dintre bine şi rău. 

De această dată, Michael Flatley, creatorul "Lord of The Dance" şi cel care a stabilit recordul mondial la step în 1998 cu 35 de paşi pe secundă, va fi prezent pe scena Arenelor Romane prin intermediul unei proiecţii video.

Pentru spectacolul susţinut pentru prima dată pe scena din aer liber a Arenelor Romane, echipa Lord of the Dance, alcătuită din 63 de persoane, incluzând dansatorii şi personalul tehnic, a solicitat să fie cazată la hotel de 4 stele şi să beneficieze de servicii complete. O altă cerinţă esenţială a dansatorilor irlandezi a fost aceea ca organizatorii să asigure, în backstage, 40 kg de gheaţă şi amenajarea unei cabine spaţioase cu un pat pentru masaj.

Biletele pot fi achiziţionate în format electronic din reţeaua fizică Iabilet.ro. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.