"The Beatles: Let It Be", filmul original din 1970 al regizorului Michael Lindsay-Hogg despre The Beatles, restaurat de echipa lui Peter Jackson de la Park Road Post Production, este acum disponibil în streaming pe Disney+

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Difuzat pentru prima acum peste 50 de ani, în plină agitaţie după destrămarea trupei The Beatles, "The Beatles: Let It Be" ocupă acum locul cuvenit în istoria trupei. Filmul a fost scos la lumină prin restaurarea sa şi în contextul dezvăluirilor făcute în documentarul lui Peter Jackson, "The Beatles: Get Back", câştigător a mai multor premii Emmy. Lansată pe Disney+ în 2021, docuseria prezintă prietenia celor patru membrii, surprinzând un moment crucial în istoria muzicii.

Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)

"Let It Be" conţine secvenţe care nu au fost prezentate în documentarul "The Beatles: Get Back", aducându-i pe telespectatori în studio şi pe acoperişul Apple Corps din Londra, în ianuarie 1969, când The Beatles, însoţiţi de Billy Preston, compun şi înregistrează albumul "Let It Be", fiind şi ultima oară când când trupa cântă live. Acest album a fost premiat cu Grammy, la fel şi piesa care dă titlul.

Odată cu lansarea documentarului "The Beatles: Get Back", fanii au solicitat să vadă filmul original "Let It Be". Cu sprijinul deplin al lui Lindsay-Hogg, Apple Corps a cerut companiei Park Road Post Production a lui Peter Jackson să restaureze filmul de pe negativul original de 16 mm, care a inclus remasterizarea sunetului folosind aceeaşi tehnologie MAL de mixaj care a fost aplicată la "The Beatles: Get Back".

"The Beatles: Let It Be" îi are în distribuţie pe John Lennon, Paul McCartney, George Harrison şi Ringo Starr, cu o apariţie specială a lui Billy Preston. Filmul a fost produs de Neil Aspinall, The Beatles acţionând în calitate de producători executivi. Directorul de imagine a fost Anthony B Richmond.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.