Actorul Leonardo DiCaprio şi regizorul Martin Scorsese lucrează la un nou proiect cinematografic, o adaptare a thrillerului “Killers of the Flower Moon: The Osage Murders and the Birth of the FBI”, scris de David Grann, informează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Designerul de producţie cu care Scorsele a colaborat în numeroase rânduri a declarat pentru Variety că regizorul speră să înceapă filmările în primăvara anului viitor. 

Drepturile pentru ”Flower Moon” au fost cumpărate, anul trecut, de Imperative Entertainment pentru 5 milioane de dolari, iar o schemă a scenariului ar fi fost realizată deja de Eric Roth, premiat cu Oscar pentru povestea ”Forrest Gump” (1994). Tot el a semnat şi “The Curious Case of Benjamin Button” (2008).

Acţiunea este plasată în anii 1920 şi este concentrată pe crimele comise asupra membrilor populaţei Osage din Oklahoma, după ce a fost descoperit petrol în regiune. Seria de crime a reprezentat una dintre cele mai ample investigaţii ale FBI.

John Atwood, reprezentant al Imperative Entertainment, a transmis că, momentan, sunt făcute cercetări şi că nu a fost stabilită o dată pentru începerea proiectului.

Dante Ferretti a precizat că ”întreaga lume indiană a anilor 1920 trebuie reconstruită” pentru ”Flower Moon” şi a adăugat că se aşteaptă ca pregătirile pentru film să înceapă în septembrie, ”pentru că Scorsese îl va filma imediat după ce va termina «The Irishman»”.

Al Pacino, Robert De Niro, Joe Pesci, Ray Romano şi Harvey Keitel vor juca în filmul ”The Irishman” al lui Martin Scorsese, producţie Netflix. Filmările pentru ”The Irishman” vor începe în luna august, iar pelicula este aşteptată să fie disponibilă pe Netflix în 2018.

Martin Scorsese, născut pe 17 noiembrie 1942, este regizor şi producător de film. A primit 12 nominalizări la Oscar şi a câştigat un singur trofeu - pentru regia filmului ”Cârtiţa/ The Departed” (2006). Cineastul a fost recompensat, între altele, cu patru Globuri de Aur, două premii Emmy, două trofee BAFTA, dintre care unul pentru întreaga carieră, un Palme d'Or şi un trofeu pentru cea mai bună regie, la Festivalul de Film de la Cannes, şi un premiu César onorific. Din filmografia sa fac parte, între altele, ”Mean streets” (1973), ”Taxi driver” (1977), ”Raging bull” (1980), ”After hours” (1985), ”The Last Temptation of Christ” (1988), ”Goodfellas” (1990), ”Cape fear” (1991), ”Gangs of New York” (2002) şi ”The Wolf of Wall Street” (2013).

El a colaborat cu Leonardo Di Caprio pentru ”The Wolf of Wall Street” (2013), ”Shutter Island” (2010), ”The Departed” (2006), ”The Aviator” (2004) şi ”Gangs of New York” (2002).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.