Cântăreaţa Diana Ross, cunoscută ca fiind apropiată a lui Michael Jackson, îi ia apărarea starului în urma controverselor apărute odată cu documentarul „Leaving Neverland”, producţie HBO - Channel 4.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ross, în vârstă de 74 de ani, a scris sâmbătă pe Twitter: „Asta este în inima mea în această dimineaţă. Cred şi am încredere că Michael Jackson a fost şi este o forţă magnifică incredibilă pentru mine şi mulţi alţii”.

Ea a adăugat: „Opriţi-vă, în numele dragostei”, făcând referire la hit-ul The Supremes din 1965.

Documentarul „Leaving Neverland” a avut premiera, în luna ianuarie, la festivalul Sundance. Producţia HBO - Channel 4 a fost difuzată la HBO US pe 3 şi 4 martie, în două părţi, şi a fost unul dintre cele mai urmărite documentare ale reţelei.

În urma lansării lui, mai multe posturi de radio din diferite ţări au încetat să mai difuzeze muzica lui Michael Jackson, după ce BBC Radio 2 a luat această decizie încă de la finalul lunii februarie, câteva muzee au scos din colecţiile lor obiecte care i-au aparţinut starului, iar producătorii serialului „The Simpsons” au scos din circulaţie un episod pentru care Jackson îşi împrumutase vocea.

Familia starului pop a dat în judecată HBO pentru defăimare şi cere daune de 100 de milioane de dolari.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.