Show-ul pe care trupa britanică Depeche Mode îl va susţine duminică pe Cluj Arena dispune de o scenă de 50 de metri lăţime şi 20 de metri adâncime, ecrane uriaşe pe care vor fi proiecţii pregătite de celebrul fotograf Anton Corbijn şi o echipă formată din 600 de persoane, anunţă organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O echipă formată din 600 de persoane se ocupă de întreaga organizare a evenimentului. 

Concertul din 23 iulie marchează prima vizită a trupei la Cluj-Napoca, acesta fiind totodată ultimul show din segmentul european al turneului ”Global Spirit” de promovare a celui mai recent album. 

Zona de backstage îi va găzdui pe cei 3 membri ai trupei şi echipa lor. 

Martin Gore şi Andy Fletcher vor fi, ca de obicei, colegi de cameră, însă Dave Gahan va  avea propia lui cabină. Artistul rămâne consecvent în preferinţe, optând pentru un decor minimalist, în culori neutre, cu mult negru.

Dave preferă ca inclusiv ceştile de cafea, prosoapele, draperiile şi chiar ciocolata să fie negre. Singura pată de culoare va fi dată de un buchet de flori proaspete. De altfel, atât Dave cât şi colegii lui preferă mici detalii care să dea personalitate spaţiilor în care îşi vor petrece timpul. Tocmai de aceea şi mobilierul va fi unul special, artiştii optând pentru o serie de canapele modulare, care se pot transforma la nevoie în scaune sau şezlonguri. Ei au preferat produse din colecţia Creative pusă la dispozitie de Aramis Feeling, brandul de mobilier tapiţat din Baia Mare care oferă o gamă variată de canapele, fotolii, saltele şi accesorii.

În România, Dave Gahan a avut parte de prezenţe feminine la tot pasul. Artistul şi-ar dori să păstreze tradiţia, alegând şi de această dată ca pe durata şederii sale, în echipa lui personală de securitate să fie şi o femeie, urmând ca de pregătirea sa fizică să se ocupe tot o femeie,  masseur şi instructor de fitness profesionist.  

Accesul  pentru  concertul  de  duminică  se va face începând cu ora 17.00, pentru  posesorii  de  pachete Early  Entry, urmând ca de la ora 17.30 accesul să fie permis tuturor spectatorilor. De la ora 19.30, în deschiderea show-ului Depeche Mode, va canta Maya Jane Coles, DJ şi producător din Marea Britanie, Depeche Mode urmând să îşi înceapă concertul în jurul orei 20.45.

Ca urmare a pregătirilor de pe Cluj Arena din perioada următoare, în zonă vor fi aplicate şi câteva restricţii de circulaţie, după cum urmează: - în perioada 17 - 25 iulie, între orele 23.30 - 04.30, pe Splaiul Independenţei, de la intersecţia cu strada Uzinei Electrice până la intersecţia cu strada George Coşbuc, circulaţia va fi oprită, pe 23 iulie, între orele 10.00 - 24.00, pe Aleea Stadion, circulaţia va fi oprită, pe 23 iulie, între orele 17.00 - 24.00, pe  strada George Cosbuc, de la intersecţie cu strada Cardinal Iulia Hossu, până la intersecţia cu Splaiul Independenţei, circulaţia va fi oprită. Accesul la concert se va face doar în baza unui bilet valid, indiferent de vârstă. Cei care nu şi-au achiziţionat încă bilet mai au la dispoziţie foarte puţine opţiuni pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere, multe categorii fiind epuizate cu mult timp în urmă. 

Depeche Mode a fost fondată în 1980, în Anglia. A lansat, până în prezent, 14 albume de studio. Trupa a concertat la Bucureşti în 2006 şi 2013. În prezent, grupul este format din Dave Gahan (voce), Martin Gore (chitară, clape) şi Andy Fletcher (bas, clape). În turnee, li se alătură Christian Eigner (tobe) şi Peter Gordeno (clape, pian, backing vocals). Formaţia a debutat discografic cu ”Speak & Spell” (1981), iar cele mai titrate albume ale sale sunt ”Black Celebration” (1986), ”Violator” (1990) şi ”Exciter” (2001).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.