Ziua Internaţională a Femeii este sărbătorită în fiecare an cu flori şi felicitări pe care copiii le dăruiesc mamelor lor. Mai multe celebrităţi au ales să le aducă un omagiu mamelor lor publicând pe reţelele de socializare imagini din copilărie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Astfel, Victoria Beckham, soţia fostului fotbalist David Beckham, a postat pe Instagram o imagine cu ea când avea doar câteva luni, alături de mama ei, Jackie.

 

La rândul său, David Beckham a postat pe aceeaşi reţea de socializare o imagine cu mama sa, Sandra, despre care spune că l-a sprijinit cel mai mult în carieră.

"La mulţi ani! de Ziua Mamei... Ai fost fanul meu numărul unui din prima zi, dar mai importante decât atât sunt sprijinul, onestitatea şi iubirea ta neobosită atât pentru mine şi surorile mele, cât şi pentru nepoţii tăi. Eşti o persoană foarte generoasă... Îţi mulţumesc că eşti mama mea", a scris David Beckham.

Dintr-o fotografie de familie, în care celebrul bucătar Jamie Oliver apare alături de sora şi mama sa, Sally, ne putem da seama cu uşurinţă de la cine a moştenit britanicul părul blond şi zâmbetul larg.

O imagine emoţionantă este cea în care celebrul designer vestimentar Stella McStella apare dormind, bebeluş fiind, alături de mama sa, Linda, care a decedat în 1998.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.