Grupurile CTC şi Subcarpaţi şi Loredana se numără între artiştii români confirmaţi în lineup-ul festivalului Electric Castle, care va avea loc anul acesta între 17 şi 21 iulie, pe domeniul Castelului Banffy din judeţul Cluj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alternosfera va sărbători 20 de ani de activitate şi la Electric Castle, cel mai mare festival la care trupa va cânta în acest an. Grupul din Republica Moldova va concerta pe 18 iulie, când va prezenta şi noul album, al şaselea, „Arhitectul din Babel”.

În seara de 19 iulie, pe scena principală va urca grupul CTC, iar Loredana va cânta pe 20 iulie. Organizatorii au transmis joi că artista pregăteşte un show special pentru prezenţa în festival.

În aceeaşi seară, Subcarpaţi va cânta pe scena principală în varianta: Hanu’ Hanu', Bragă,  Motanu’, Mara şi Surorile Osoianu. 

Ultima zi din festival îi include pe afiş pe Şuie Paparude, aşteptat să prezinte materiale de pe cel mai nou album, Grimus şi Moonlight Breakfast, care revin la Electric Castle.

Din lineup mai fac parte trupele The Mono Jacks, Valeria Stoica, Zimbru, For The Wicked, Satellites, Karpov not Kasparov şi Maru.

Organizatorii Electric Castle au fost prezenţi în ultimul an la cele mai importante prezentări organizate la nivel internaţional, precum International Festival Forum, Eurosonic, Reeperbahn, Budapest Showcase şi The Great Escape. De acolo au fost alese, între altele, grupurile Delaporte, un duo electronic italiano-spaniol, Glass Museum, care cântă jazz-electro, The Slow Reader Club, Gato Preto, un mix de muzică africană şi sud americană. Ei vor cânta pe scena Courtyard.

Electric Castle se pregăteşte să anunţe în curând şi Own The Stage, concursul anual prin care trupe sau DJ-i pot concura pentru a fi incluşi în lineup-ul festivalului.

Lista completă a artiştilor confirmaţi pentru ediţia 2019 poate fi găsită pe electriccastle.ro. Până pe 18 aprilie, abonamentele pot fi achiziţionate la preţul de 499 de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.